Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© fien liessens

Te schattig!

Nieuwe Snapchatfilter tovert je huisdier om tot een Disneyfiguurtje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist


Iedereen vindt zijn/haar huisdier natuurlijk absoluut het schattigste ter wereld. Met de nieuwe Snapchatfilter ‘Cartoon face’ maak je je harige vriend nu nóg meer om op te eten.


Vroeger waren we verslaafd aan Snapchat en stuurden we onze volledige vriendengroep dagelijks wel zo’n tiental korte video’s of foto’s met de allergekste filters. Ondertussen is TikTok de absolute leider op vlak van filmpjes en ook Instagram sprong op de trein van de hilarische filters, waardoor Snapchat een beetje in de vergeethoek raakte. Vorig jaar openden we de app nog eens massaal toen je met een nieuwe, hilarische filter kon checken hoe je er als vrouw uitzag als man en omgekeerd! Ook nu gaat een nieuwe filter helemaal viraal, de ‘cartoon face‘.

Grote ogen


Met slechts één klik kan je jezelf transformeren tot een Disneyfiguurtje. De filter zet namelijk een paar typische, grote Disneyogen op je gezicht. Wat nóg leuker is, is om de filter te gebruiken op je huisdier. Je hond of kat lijkt zo in een handomdraai weggelopen uit een Disneyfilm. Redactrices Fien en Jolien probeerden het uit op hun viervoeters Freddie en Ollie, en het resultaat is te schattig!

Ollie

Disney Ollie

Freddie

Disney Freddie

En zo ziet het eruit bij jezelf.Een Amerikaanse hondeneigenaar ontdekte dit nieuwtje en sindsdien gaat de filter en vooral de bijhorende schattige foto’s viraal op het internet. Je kan sinds oktober vorig jaar enkele filters gebruiken bij je huisdieren, voordien herkende de app enkel mensengezichten, maar dit is tot nu toe veruit onze favoriet!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '