https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Tim De Backer

Sieg vond de liefde bij een ex-collega én bekend gezicht.

Helaas, ladies: Sieg De Doncker is niet langer single

Sieg De Doncker (30) is officieel van ‘t straat. Dat laat hij zelf weten met een foto op Instagram met een niet mis te verstaan hartje onder. De presentator vond de liefde bij QMusic-dj Maureen Vanherberghen (31), met wie hij jarenlang samenwerkte in het Ketnet-programma ‘Helden’.


Vijf jaar geleden begon de samenwerking tussen Sieg en Maureen in het tweede seizoen van ‘Helden’ op Ketnet, maar nu pas is de vonk tussen de twee écht overgeslagen. Zo lijkt het toch als we naar de foto’s kijken die de twee zondag op Instagram postten. Bij Sieg zien we hoe Maureen hem een kus op de wang geeft, terwijl Maureen een foto van een innige omhelzing postte. Verliefde fans zouden zichzelf nog kunnen wijsmaken dat de kiekjes puur vriendschappelijk zijn, maar de hartjes in de caption scheppen duidelijkheid. Sieg en Maureen zijn een koppel. Proficiat!

Het is niet duidelijk sinds wanneer de twee een koppel vormen. Afgelopen zomer zei Sieg in een interview nog dat hij single was. In het begin van het jaar vertelde hij in Flair dat hij een echte relatie-man is en niet van onenightstands houdt. ‘Ik zit ook niet op Tinder of dergelijke, dat interesseert me niet’, klonk het toen. ‘Wat komt, dat komt. Maar ik heb daar de laatste tijd toch niet echt tijd voor door mijn drukke werkschema.’

Tinder is niet nodig gebleken voor Sieg. Maureen en hij werkten jaren geleden samen voor Ketnet, en lopen nu allebei rond bij DPG Media, het vroegere Medialaan. Hij als presentator op VTM en Vitaya, zij als dj op QMusic.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content