Home celebs Véronique Leysen verkoopt na 2 jaar zoeken haar koffiebar Maurice in Berchem

Véronique Leysen verkoopt na 2 jaar zoeken haar koffiebar Maurice in Berchem

‘Meer dan 50 vrouwen met een grote droom en grote passie heb ik ontmoet, maar het stopte altijd ergens aan de eindmeet.’

Véronique
© Photonews

Deze ochtend heeft Véronique Leysen op haar Instagramaccount bevestigd dat ze haar koffiebar Maurice in Berchem verkocht heeft. In het Eén-programma ‘Vandaag’ vertelde ze aan gastvrouw Danira Boukhriss dat ze twee jaar gezocht heeft naar de geschikte persoon om haar onderneming over te nemen.

Véronique Leysen heeft twee jaar gezocht naar iemand die haar koffiebar Maurice in Berchem wilde overnemen. Wat opmerkelijk is, is dat Véronique voornamelijk gezocht heeft naar een vrouwelijke kandidate. ‘Ik heb een 50-tal vrouwen ontmoet en stuk voor stuk waren ze ontzettend enthousiast, maar op het laatste moment krabbelden ze steeds terug omdat ze het risico toch te groot vonden’, aldus de blondine in het Eén-programma ‘Vandaag’.

Naast het feit dat veel vrouwen het risico te groot vonden, was er nog een andere factor die meespeelde in hun beslissing. Zo lieten veel van de potentiële kandidates zich vaak beïnvloeden door een externe mening zoals die van bijvoorbeeld hun mama, lief of een vriendin. ‘Iedereen had wel een mening of had er iets op aan te merken’, vertelt Véronique verder. Uiteindelijk heeft ze haar zaak dan ook aan twee mannen verkocht.

View this post on Instagram

NEWS! 🤫 Wat hier staat klopt: Maurice Berchem is verkocht. Twee jaar heb ik gezocht naar de geknipte kandidate(s) maar het stopte altijd ergens aan de eindmeet. Meer dan 50 vrouwen met een grote droom en grote passie heb ik gezien. Wat weerhoudt vrouwen om te ondernemen? @unizovzw help us out! Bij deze wil ik een hart onder de riem steken bij alle vrouwen die echt willen maar een duwtje in de rug kunnen gebruiken 🙌🏻 YES WE CAN! Ik zoek nog steeds ondernemende vrouwen voor nieuwe Maurice bars en ik luister graag naar jullie verhaal (met of zonder Maurice) met raad en daad. Voor de duidelijkheid: ik heb in andere steden wél vrouwen gevonden die hun eigen onderneming bij Maurice opstarten, dus ze zijn er. Bravo @mauricetteyindra die haar eigen Maurice opende in Antwerpen centrum! ♥️ And many to come! 👏🏻Hebben jullie een droom om te ondernemen? Wat houdt je tegen? Ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal en gemengde (of niet) gevoelens! 💁🏼‍♀️ (link naar talkshow in bio!)

A post shared by Veronique Leysen (@mauricetteveronique) on

Op haar Instagramaccount roept ze nog op dat ze vrouwen die willen ondernemen, wil steunen. Volgens Unizo is namelijk iets meer dan één op drie ondernemers een vrouw. ‘Wat weerhoudt vrouwen om te ondernemen? @unizovzw help us out! Bij deze wil ik een hart onder de riem steken bij alle vrouwen die echt willen, maar een duwtje in de rug kunnen gebruiken.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.