Home celebs POSITION SWITCH: Julie Van den Steen aan de slag bij VTM

POSITION SWITCH: Julie Van den Steen aan de slag bij VTM

In mei stopte de 27-jarige blondine na 5 jaar als sidekick bij 'De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow' op MNM.

Julie Van den Steen
© Belga Image

Net geen half jaar na haar vertrek bij MNM heeft Julie Van den Steen een contract beet bij VTM. De televisiezender zegt ‘fijne plannen’ te hebben met de 27-jarige blondine.

Tot ieders verbazing kondigde Julie Van den Steen eind mei aan na vijf jaar te stoppen als sidekick van Peter Van de Veire in de ‘De Grote Peter Van de Veire Ochtendshow’ op MNM. ‘Het is tijd om wat langer te kunnen slapen en na te denken over wat er hierna komt’, zei ze toen.

‘Fijne plannen’

Vanochtend maakte haar nieuwe werkgever bekend dat de 27-jarige blondine nu een contract beet heeft bij VTM. ‘We hebben fijne plannen met haar. Ze is een veelzijdig talent en past dus zeker bij ons. Het is wel nog te vroeg om te zeggen over welke projecten het gaat’, aldus VTM-woordvoerster Sara Vercauteren in Het Nieuwsblad.

Volgens geruchten werkt de tv-zender momenteel aan een nieuwe dagelijkse talkshow die eind deze maand op de buis zou komen en waar Van den Steen aan wordt gelinkt. Gastheer van dienst zou Davy Parmentier worden, creatief directeur bij VTM.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Van den Steen begon haar mediacarrière in 2014 bij MNM. Vijf jaar lang was ze Peter Van de Veires sidekick in diens ochtendshow. Een jaar na haar start bij de radiozender maakt Julie haar televisiedebuut in de talkshow ‘Bart en Siska’ op Eén. Later volgde de rubriek ‘Te goedkoop om waar te zijn’ in ‘1000 zonnen’ en ‘Typisch mensen’ met Freek Braeckman, intussen nieuwslezer bij VTM.

Nog meer nieuws uit BV-land: