https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Zing een duet met Niels Destadsbader in het Antwerpse Sportpaleis

Zing een duet met Niels Destadsbader in het Antwerpse Sportpaleis

Heb je een dijk van een stem? Schrijf je dan nu in!

© vtm

De droom van elke Belgische artiest? Optreden voor een uitzinnig publiek in het Sportpaleis van Antwerpen. Dat kan werkelijkheid worden, want Niels Destadsbader zoekt iemand die samen met hem op het podium een liedje wil meezingen.

Niels Destadsbader zag vorig jaar zijn grote wens in vervulling gaan: optreden in dé muziektempel van ons Belgenland, namelijk het Sportpaleis van Antwerpen. Dit jaar mag het dak er opnieuw af, want Niels staat eind dit jaar maar liefst 3 keer in de bekende concertzaal.

Spontaan kippenvel

De zanger geeft op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december een liveshow. Je kan dat bijwonen vanuit het publiek op de tribunes of vanop het podium! Niels zoekt namelijk een lucky bastard die samen met hem een liedje wil zingen.

Heb je een stem die mensen spontaan kippenvel doet krijgen, en lijkt het je wel eens leuk om voor zo’n tienduizend enthousiaste personen het beste van jezelf te geven? Schrijf je dan nu in en wie weet, sta jij niet één maar drie keer naast Niels op dat grote podium. Je leert Niels beter kennen, je repeteert samen met hem én je mag zoals de echte sterren mee backstage.

De pannen van het dak zingen

Het enige wat je moet doen, is een filmpje waarin je een hit van Niels covert, opsturen naar MNM. Ze vragen ook om in enkele regels te vertellen waarom je zo graag de pannen van het dak wil zingen aan de zijde van Niels. Je kan nog tot en met 31 oktober meedoen.

De beste vier kandidaten worden geselecteerd door een professionele jury die voorgezeten wordt door Niels en mogen het tegen elkaar opnemen tijdens een van de twee halve finales op donderdag 7 en 14 november in De Grote Peter Van De Veire Ochtendshow. De twee besten gaan door naar de finale op donderdag 21 november. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen door de jury én de MNM-luisteraars. Succes!

Lees ook: