Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Oh no he didn't!

Say what?! Man verrast verloofde met varkenshuwelijk!

Herlinde Matthys

Elke vrouw droomt stiekem – of hardop – van een sprookjeshuwelijk. Je wil een echte prinses zijn in een mooie witte jurk met alle ogen op jou gericht. Het moet, kortom, een van de mooiste dagen uit je leven zijn. Voor Steph draaide het een tikkeltje anders uit. Zij stond in stinkende modder omringd door vijftig knorrende varkens!


Steph (23) en Billy Grieves (27) deden mee aan het Britse realityprogramma ‘Don’t Tell the Bride’. Het concept van de serie is dat een koppel een budget krijgt om te trouwen, maar… de bruidegom regelt het hele huwelijk zonder medeweten van zijn verloofde.

No stress


Klinkt op het eerste zich leuk: nul komma nul stress om het trouwfeest tot in de puntjes te regelen. De catering, de bloemen, de zaal, de dj, de jurk, de gastenlijst, enzovoort. Alles wordt voor jou geregeld door manlief. Just sit down and relax. Helaas ondervond Steph het gezegde ‘wat je zelf doet, doe je beter’ aan den lijve, en wel op een heel onaangename manier. Haar vriend Billy koos uit álle mogelijke thema’s voor een varkenshuwelijk. Oink?!

Stank


Hij besteedde de 14.000 (!) pond aan een huwelijk op een varkensboerderij. Overal liepen varkens rond, het stonk er verschrikkelijk, het altaar lag midden in het slijk, de taart was in de vorm van een varken en de bruidsmeisjes droegen roze onesies met bijpassende oortjes en krulstaartje. Reden voor deze – nog zacht uitgedrukt – bizarre keuze: hij noemt Steph liefkozend ‘Little Piggy’. Een inside joke die ontstond op een van hun eerste dates. Punten voor originaliteit: tien! Helaas voor Billy was dat het enige waarop hij zou scoren die dag.

Razend


Steph was razend! Ze zei geen woord tegen hem voor het altaar en ze twijfelde zelfs even om haar jawoord te geven. De kijkers toonden hun medeleven met de bruid op sociale media: ‘This wedding stinks’ en ‘He’s bacon a fool out of her’. Je moet dan ook een écht varken zijn om een varkenshuwelijk te organiseren. Gelukkig kwam het toch nog goed voor dit koppel. Little Piggy trouwde met haar varken, en ze leefden nog lang en gelukkig.

Wij gokken dat zij de babyshower organiseert!

 

Lees ook:


 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '