Home Lifestyle 5 zalige seksstandjes voor tijdens jullie huwelijksnacht

5 zalige seksstandjes voor tijdens jullie huwelijksnacht

Dankzij deze standjes wordt jullie eerste nacht als echtpaar onvergetelijk.

seksstandjes
KATIE BUCKLEITNER voor Cosmopolitan

Wie reeds getrouwd is, kan beamen dat de seks die je als koppel hebt tijdens de huwelijksnacht anders is dan een doordeweekse vrijpartij. Wij verzamelden vijf seksstandjes die perfect zijn om jullie eerste nacht als echtpaar in te zetten.

1 / 5
De massage
Het bad
De eerste keer
In trouwkostuum
Body 2 body
De massage
De massage

Laat je kersverse echtgenoot je masseren met behulp van massage-olie en… zijn lichaam. Eens jullie volledig in the mood zijn, mag je man in dezelfde houding blijven liggen en je (al dan niet anaal) langs achteren penetreren. Rek je armen uit en houd elkaars handen vast voor wat extra romantiek.

Het bad
Het bad

Nodig je vrouw uit samen met jou een bad te nemen. Zet op voorhand de champagne koud en voorzie haar favoriete snack én twee waterproof vibrators. Begin met jezelf te bevredigen met behulp van de vibrator terwijl zij hetzelfde doet. Kijk in elkaars ogen tot een van jullie het niet langer houdt. Bevredig elkaar vervolgens om de beurt oraal.

De eerste keer
De eerste keer

Wanneer jullie al eeuwen samen zijn en elk deel van elkaars lichaam al een miljoen keer gebben gezien, kunnen jullie het toch spannend maken door elkaar in de opperste concentratie uit te kleden als toen jullie voor het eerst seks hadden. Kleed elkaar rustig uit en kus elke keer dat deel van het lichaam dat onthuld wordt. Blijf de hele tijd recht staan en kijk intens in elkaars ogen.

In trouwkostuum
In trouwkostuum

Rek het voorspel door in de weken voor de bruiloft geen enkele vorm van seks te hebben. Zodra de grote dag (en nacht) is aangebroken, zullen jullie des te geiler zijn. Laat hem jou op de kast nemen terwijl jij je jurk nog aanhebt en hij zijn trouwkostuum.

Body 2 body
Body 2 body

Laat je partner op jou komen liggen – borst tegen borst, benen op elkaars benen – en wieg zachtjes heen en weer. Dit romantische standje, waarbij je verplicht wordt in elkaars ogen te kijken, verplicht jullie van het rustig aan te doen (en verkleint zo de kans op vroegtijdig klaarkomen).

Bron + illustraties: Cosmopolitan

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.