Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Congrats!

HOERA: ‘Me Before You’-acteur Sam Claflin wordt voor de tweede keer papa

Yes, het is alweer tijd voor babynieuws! Deze keer zijn Sam Claflin en zijn vrouw Laura Haddock in blijde verwachting van hun tweede kindje. Perfect nieuws om de werkdag mee af te sluiten. Waar staan die champagneflessen?


De kroost van acteurskoppel Sam Claflin en Laura Haddock telt er binnenkort een kleine spruit bij. Laura verscheen deze week namelijk met een beginnend babybuikje op de lancering van de nieuwe juwelencollectie van Birks in Londen. Officieel heeft het koppel de zwangerschap nog niet bevestigd, maar Laura’s foto op Instagram zegt genoeg. Toch?

 

Privéleven


Acteur Sam Claflin – bekend van onder andere ‘Me Before You‘, ‘The Hunger Games‘, ‘Love, Rosie‘ en ‘Pirates of the Caribbean‘ – stapte in 2013 in het huwelijksbootje met ‘Guardians of the Galaxy‘-actrice Laura Haddock.

In 2015 kondigde Laura haar eerste zwangerschap aan op de première van ‘The Hunger Games: Mockingjay – Part 2’, maar ondertussen heeft het koppel nog geen enkel kiekje van hun zoon online gezet. Ook de naam van hun eerste kind hebben ze nog niet uit de doeken gedaan. Yep, het koppel kent duidelijk iets van geheimzinnigheid. Wij wensen hen alvast een dikke proficiat!

https://www.instagram.com/p/BYEHWdJlCh2/?taken-by=mrsamclaflin

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '