Home celebs Chrissy Teigen en John Legend zijn klaar voor een tweede kindje

Chrissy Teigen en John Legend zijn klaar voor een tweede kindje

Ook dit keer kiest het koppel voor ivf.

Model en presentatrice Chrissy Teigen en zanger John Legend hebben samen al een dochtertje, maar in een recent interview met InStyle bevestigde Chrissy dat het koppel klaar is voor een tweede kindje.

Chrissy Teigen en John Legend hebben jarenlang geprobeerd om kinderen te krijgen op de natuurlijke manier, maar dat is helaas nooit gelukt. Daarom hebben ze besloten om ivf oftewel in-vitrofertilisatie te proberen. Zo is hun dochtertje Luna op de wereld gekomen, en in de komende maanden zou het koppel opnieuw proberen om op die manier zwanger te worden.

So many silent Elmo's. Finally, one that speaks! She is in love.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Broertje voor Luna

Volgens Chrissy hadden ze aanvankelijk 20 embryo’s, maar na een zorgvuldige screening bleven er nog maar drie over. De eerste keer is het niet gelukt, maar na een tweede poging was het model succesvol zwanger van een dochtertje. Nu heeft het koppel nog een embryo – een jongen – over, dus als alles goed gaat, heeft Luna er binnenkort een broertje bij.

Ik heb heel goede dagen en heel slechte dagen. Alleen praat ik niet zo vaak over de minder goede momenten.

Het model is altijd heel open geweest over haar zwangerschapsproblemen, zowel over de moeilijkheden die ze had om kinderen te krijgen als over de postnatale depressie die ze na de geboorte van haar dochtertje Luna kreeg. In haar interview met InStyle vertelde ze dat ze klaar is om die uitdagingen opnieuw aan te gaan.

‘Ik heb heel goede dagen en heel slechte dagen. Alleen praat ik niet zo vaak over de minder goede momenten. Ik zou het nochtans jammer vinden als mensen zouden denken dat die dagen er niet zijn’, aldus Chrissy.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.