Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© vtm

Zijn covers scoren momenteel hoge ogen in 'Liefde voor Muziek'.

Regi kondigt allereerste eigen liveconcert aan in het Sportpaleis

Herlinde Matthys

De covers van Regi in het populaire VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ zijn een voor een grote successen. De dj smeedt het ijzer nu het heet is en lanceert daarom volgende week zijn solo-album én hij kondigt zijn allereerste eigen liveconcert aan in het Antwerps Sportpaleis volgend jaar.


Regi is een van de deelnemers van het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ op VTM. Elke maandagavond doet hij vele monden in de Vlaamse huiskamers openvallen met zijn steengoede covers van de nummers van de andere artiesten. ‘Kom Wat Dichterbij’ staat momenteel zelfs op nummer 1 in de Ultratop. Het is eigenlijk de allereerste keer dat hij Nederlandstalige nummers brengt en hij werkt daarvoor tijdens het programma samen met zangeres OT en zanger Jake Reese.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gastartiesten


De dj speelt uiteraard in op dat succes en lanceert daarom volgende week, op vrijdag 15 mei, zijn solo-album ‘Vergeet De Tijd’. Daar staan nummers uit ‘Liefde voor Muziek’ waaronder ‘Kom Wat Dichterbij’ op, maar ook zijn andere gekende hits zoals ‘Ellie’, ‘Ordinary’ en ‘Summer Life’ en een hele reeks nieuwe songs. Je kan het album hier al pre-orderen.

Maar er is nog meer goed nieuws. De top-dj kondigt ook zijn eerste eigen liveconcert aan in het Antwerps Sportpaleis. Regi kent deze concertzaal natuurlijk vanbinnen en vanbuiten, want hij liet het dak er meermaals afgaan tijdens de concerten van Milk Inc.. Deze keer doet hij het solo, al zal hij niet alleen op het podium staan. Hij brengt natuurlijk een hele resem aan gastartiesten mee, zoals Jake Reese en OT, die ook te horen zijn op zijn album. ‘Ik ga mijn uiterste best doen om, samen met een hele rits muzikale vrienden, mijn beste concert ooit af te leveren’, aldus Regi.

Beetje geduld


Fans moeten wel nog een beetje geduld uitoefenen om de beentjes volledig los te gooien op dit optreden, want het gaat pas door op 1 mei 2021. Tickets kan je kopen vanaf 22,40 euro en zijn verkrijgbaar vanaf donderdag 14 mei om 10u via de website van het Sportpaleis of Tele Ticket Service.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '