Home celebs Succes van ‘Liefde voor Muziek’ brengt The Starlings naar de Lotto Arena

Succes van ‘Liefde voor Muziek’ brengt The Starlings naar de Lotto Arena

Al zullen fans nog even geduld moeten hebben, want het concert is pas voorzien voor 2021.

the starlings
© VTM

Kato Callebaut (28) en Tom Dice (30) aka The Starlings zijn al een tijdje bezig met muziek maken, maar door hun deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ zit hun carrière pas echt in de lift. Zo ligt hun eerste album bijna in de winkelrekken en ze kondigen ook een concert in de Lotto Arena aan.

Omwille van het coronavirus was het even spannend of Kato Callebaut en Tom Dice hun album wel op tijd af zouden krijgen. Gelukkig is het The Starlings wel gelukt, want ‘Don’t look back’ komt volgende maand, op 15 mei, uit. Op de plaat zullen naast zeven eigen nummers ook hun zeven covers uit het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ staan.

Het is door hun deelname aan het populaire programma dat hun muziekcarrière een boost krijgt. ‘We hebben heel lang aan de weg getimmerd, met veel vallen en opstaan. We zijn dus heel blij met de kans die we nu krijgen bij “Liefde voor Muziek”. We voelen ook dat het zijn vruchten begint af te werpen’, aldus Tom in een interview met Het Laatste Nieuws.

Massaal veel reacties

Het nieuwe seizoen van ‘Liefde voor Muziek’ is nog maar enkele weken bezig, maar de reacties die The Starlings op hun covers krijgen is enorm. ‘Na elke aflevering duurt het drie tot vijf dagen om alle reacties te lezen en te beantwoorden’, zo vertelt Tom Dice aan HLN. Het koppel merkt verder ook op dat hun nummers duidelijk meer afgespeeld worden op de radio.

Het succes van de afgelopen weken heeft voor nog meer leuk nieuws gezorgd. Zo hebben Kato en Tom namelijk besloten dat ze volgend jaar gaan optreden in de Lotto Arena. Zo staan ze er op 14 februari 2021 op de planken. Een datum die ze trouwens bewust gekozen hebben. ‘Ons leven zit vol liefde. Liefde voor elkaar, maar ook liefde voor de muziek en liefde voor de kleine dingen in het leven. Daarom hebben we die datum bewust gekozen’, vertelt Kato. Tickets voor hun concert zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op de website van Tele Ticket Service.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.