Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het was zijn vrouw Domino Kirk die het nieuws aankondigde op Instagram.

Penn Badgley aka Joe Goldberg uit ‘You’ wordt papa

Er wordt de laatste tijd heel wat geschreven over Penn Badgley aka Joe Goldberg uit de serie ‘You’. Alleen heeft het laatste nieuws over de acteur niets te maken met de populaire Netflixserie, maar wel met het feit dat hij binnenkort vader wordt. Hoera!


Penn Badgley wordt binnenkort papa. Alleen maakte hij het nieuws niet zelf bekend, maar was het zijn vrouw Domino Kirk die het nieuwtje aankondigde op sociale media. Zo deelde ze een foto van haar babybuikje op Instagram en deelde ze meteen ook een emotionele boodschap. ‘Na twee miskramen op rij waren we klaar om ermee te stoppen. Ik vertrouwde mijn lichaam niet langer en ik begon het feit dat het voorbij was stilaan te accepteren’, staat er onder meer te lezen.

https://www.instagram.com/p/B8Y8ZaMFp-7/

Voor de ‘You’-acteur is het zijn eerste biologische kind, maar Badgley is wel al pluspapa voor het 10-jarige zoontje van zijn partner Domino. Iets wat hij bovendien goed doet, want in interview met Us Weekly zei de vrouw van de acteur het volgende: ‘Hij zorgt ontzettend goed voor hem. Hij is een hele goede pluspapa.’

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '