https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © PhotoNews

De twee waren amper een drietal maanden uit elkaar.

Olga Leyers geeft relatie met Bazart-lid Simon Nuytten nog een kans: ‘We hebben elkaar opnieuw gevonden’

De redactie

Nadat ze deze zomer bekendmaakten dat hun relatie van twee jaar afgelopen was, vertelt Olga Leyers (21) vandaag in Story dat ze opnieuw samen is met Bazart-lid Simon Nuytten (26).


Wie de BV-wereld wat volgt, weet nog dat Olga Leyers en Bazart-gitarist en -zanger Simon Nuytten afgelopen zomer een punt zetten achter hun twee jaar durende relatie. Maar wie de BV-wereld beter (of eerder op het stalkerige af) volgt, had al een tijdje in ‘t snuitje dat de twee de laatste weken wel héél erg vaak in elkaars gezelschap vertoefden.

Korte breuk


Ook wij volgen – speciaal voor jullie nieuwsgierige ogen – heel wat BV’s en celebs op de voet. Doordat we de jongste Leyers-telg verschillende keren zagen passeren op de Instagram Stories van Simon en andersom, zagen we zo’n maand geleden dit nieuws al wel aankomen.

De 21-jarige brunette vertelt vandaag in Story over haar herboren relatie: ‘De omstandigheden hebben ons een tijdlang uit elkaar gedreven, maar we hebben elkaar opnieuw gevonden.’ Langer dan een drietal maanden heeft hun breuk niet geduurd.

 

Vanaf donderdag 31 januari is Olga wekelijks aan de zijde van Sieg De Doncker te zien in het VTM-programma ‘De wereld rond met 80-jarigen’.

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content