https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © Unsplash

Een goede reden om je smartphone niet te laten rondslingeren...

Nieuwe WhatsApp-functie kan gênant zijn voor zij die van sexting houden

Iedereen leest weleens een WhatsApp-bericht in de notificatie, en besluit dan om het pas later te openen en te beantwoorden, toch? Alleen was dat tot nu toe niet mogelijk wanneer iemand je een foto of gifje stuurde. Daar bracht WhatsApp zonet verandering in.


 

Kijken zonder openen


Als iemand je een foto of gif stuurt in WhatsApp, zie je in de notificatie steeds een emoji van een fototoestel of een soort marsmannetje, de space invader. Je moet het bericht openen – en dus een blauw vinkje geven, als je die niet hebt uitgeschakeld – om de gekregen afbeelding te bekijken. Maar dat is nu verleden tijd, toch op bepaalde toestellen.

In de nieuwste update van WhatsApp kan je in de notificatie onmiddellijk de volledige afbeelding of gif zien en downloaden. Op toestellen met 3D Touch-functie druk je gewoon harder op de notificatie om de gestuurde foto te zien zonder dat je de app opent. Een goede reden om je smartphone niet te laten rondslingeren – of goed te beveiligen – want zo kan natuurlijk iedereen je pikante of gênante fotogesprekken bekijken zonder dat jij ooit zal weten dat ze iets zagen.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content