Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Play5

Ga jij luisteren? 😜

De Meilandjes krijgen een eigen podcast (met een wel héél toepasselijke naam)

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Eén ding is zeker: met alweer een gloednieuw seizoen in de aantocht zijn de Meilandjes niet meer van je televisiescherm weg te denken. En daar stopt het niet! Binnenkort weergalmt de goedlachse familie ook netjes in je oren. Martien Meiland en Erica Renkema komen namelijk met een eigen podcast!

We gaan er niet om liegen: de Meilandjes zijn voor heel wat Vlamingen feelgood-televisie van de bovenste plank. Ja, zelfs als ze van een bijstandsuitkering moeten leven en Martien door slaap- en wijngebrek er ietwat gefrustreerd bijloopt. De uitbundige familie staat erom bekend ondanks hun gekibbel overal het positieve in te zien, en laat dat nu net de insteek van hun eigen podcast zijn. In ‘Wat Goéééd!’ – naar de alom bekende uitspraak van Martien – bespreken ze met een positieve insteek het laatste nieuws in de wereld.

Theekransje à la de Meilandjes

‘Het is helemaal hip, een pooodcast!’, steekt Martien van wal in de Instagramvideo waarin ze het leuke nieuwtje bekendmaken. Het duo belooft elke week een aflevering, die telkens om 16u op de fans wordt losgelaten. Ze nodigen daarbij ook telkens een bekende Nederlander uit om samen met hen ‘positief te roddelen’. Sta jij al te popelen om straks de eerste podcast te beluisteren? De reeks wordt gelanceerd bij Juke, een Nederlands streamingplatform. Wij deden alvast even de test en alle podcasts zijn ook voor ons gratis te beluisteren.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '