Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Netflix

Een citytripje à la 'Emily in Paris' of 'Élite' in Madrid? Let's go! 😍

TIP: Netflix organiseert gratis begeleide stadswandelingen rond jouw favoriete series

Chloë Foubert
Chloë Foubert Modejournalist

Zoek jij nog een leuke bestemming om je reismicroben te stillen? Dan is een iconische Europese stad altijd een goed idee! En al zeker deze zomer, want Netflix organiseert in drie grootsteden gratis begeleide wandelingen. Zo kan jij de stad door de ogen van je favoriete Netflix-personages zien. Inpakken en wegwezen, jongens!

Hoe zalig een dagje bingewatchen in je pyjama ook klinkt: deze zomer is het tijd om je afstandsbediening even neer te leggen en je paspoort klaar te houden. Althans, zo klinkt de leuze bij Netflix. Meer dan 70 % van de Netlfix-kijkcijfers dit jaar komt van abonnees die naar series kijken afkomstig uit een ander land. Heel wat kijkers kiezen hun volgende vakantiebestemming zelfs uit op basis van hun favoriete serie. Dat blijkt uit een onderzoek van Netflix. Daarom wil het streamingsplatform zijn trouwe kijkers een extra (offline) ervaring bezorgen. Enter: Netflix-wandeltochten.

Van ‘Valeria’ tot ‘The Crown’

Samen met Sandeman’s New Europe Tours organiseert Netflix tijdens de week van 11 juli een reeks gratis begeleide wandeltochten in drie topsteden: London, Parijs en Madrid. Tijdens zo’n wandeling van twee uur loop je dan langs alle belangrijke locaties uit de series en verklapt je gids je nog eens leuke achter de schermen-feitjes. En ja, uiteraard komt ook de geschiedenis van de topsteden een beetje aan bod.

Helemaal klaar om een ​​croissantje te eten op Place de l’Estrapade zoals Emily of een geldroof mee te maken in Callao zoals in ‘La casa de papel’? Rep je dan snel naar de website om jouw gratis plekje te reserveren. PS in Madrid worden ook series als ‘Valeria’, ‘Élite’ en ‘Las chicas del cable’ aangehaald. In Parijs komt naast ‘Emily in Paris’ ook ‘Lupin’ aan bod en in Londen staan onder meer ‘Bridgerton’, ‘The Crown’ en ‘Top Boy’ op de planning.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '