https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Clara Berry deelde op Instagram een schattig kiekje én de naam van hun kindje.

HOERA: ‘Riverdale’-acteur KJ Apa (24) is voor het eerst papa geworden

Jolien Meremans

‘Riverdale’-ster KJ ‘Archie’ Apa (24) mag zich sinds een weekje papa noemen. De acteur en model Clara Berry (28) verwelkomden hun eerste kindje samen.

Eerder dit jaar kondigden KJ Apa en Clara Berry met een schattige Instagramfoto aan dat ze in verwachting waren van hun eerste kindje samen. Op de foto sprong toen vooral Clara’s bolle buikje in het oog, dat verklapte dat het koppel het heugelijke nieuws al enige tijd verborgen hield. Wanneer Berry precies wat uitgerekend, deelden ze niet mee. Met een nieuwe tedere foto op Instagram laat het model nu weten dat ze hun kindje vorige week verwelkomden.

‘Nieuwe bestie’

Sasha Vai Keneti Apa, geboren op 23 september. Hij is volmaakte perfectie. Ik heb ontzettend veel geluk, want ik heb nu twee mannen die mijn hart vullen met enorm veel liefde’, schreef Berry bij een foto van hun zoontje, waarop enkel zijn minihandjes te zien zijn.

In de reacties verwelkomen ook vrienden, collega’s en fans de kleine Sasha. ‘Rivers nieuwste bestie’, schrijft Apa’s ‘Riverdale’-collega Vanessa Morgan, en ‘Leve het leven’, aldus model Gabrielle Caunesil Pozzoli in de comments.

Naast Sasha zette KJ Apa eerder deze week nog een baby’tje op de wereld: Clocks, zijn gloednieuwe album. Daarop staat ‘Beautiful Things’, een nummer samen met Clara. ‘Deze muziek vertegenwoordigt een stukje van mijzelf – mijn verleden, mijn toekomst en mijn heden’, schreef hij eerder deze week. ‘Het album werd gelanceerd op de dag dat mijn zoon geboren werd. Het was crazy. Alles gaat goed met hem en ook Clara doet het geweldig’, liet hij in een video op Instagram nog weten.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content