Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Eén

'We zijn heel blij', aldus de acteur.

Louis Talpe (40) verklapt geslacht van tweede kindje

Herlinde Matthys

Louis Talpe (40) maakte vorige week bekend dat zijn vrouw Tiffany (28) in blijde verwachting is van hun tweede kindje samen. In ‘De Cooke & Verhulst Show’ verklapte de acteur het geslacht van de kleine spruit.


Louis Talpe en Tiffany hebben samen al een zoontje Lion (1). De jongen wordt binnenkort grote broer, want zijn ouders verwachten een tweede kindje. De acteur maakte dit goede nieuws bekend op zijn Instagrampagina met een gelijkaardige foto als toen Tiffany Lion verwachtte. Toen zaten Tiffany en hij op een paard met tussen hen een derde onbereden pony, voor de kleine spruit in spe. Dit keer stapten de ouders naast twee pony’s, eentje waar Lion opzat en eentje dat nog wacht op zijn ruiter. Die laatste zit momenteel nog veilig in mama Tiffany’s buik.

‘We zijn heel blij’


Voor Louis en Tiffany geen speciale gender reveal om het geslacht van de baby aan de buitenwereld bekend te maken. Louis was gisteren te gast in ‘De Cooke & Verhulst Show’ waar hij met veel plezier verklapte of het opnieuw een jongetje is of deze keer toch een meisje.

James Cooke polste eerst nog voorzichtig of hij het mocht weten, waarop Louis Talpe de presentator vroeg om te raden. Dat moest je James natuurlijk geen twee keer vragen. James gokte een jongen, net als Gert Verhulst en tafelgast Tine Embrechts. ‘Amai, drie keer goed’, besloot Louis. Het is dus een jongetje! ‘We zijn heel blij’, aldus Louis die wel voor alle zekerheid aan zijn Tiff vroeg of hij het mocht bekendmaken op televisie.


 

Tiffany is uitgerekend voor maart. Dus in de lente van 2022 mogen de tortelduifjes hun tweede zoontje in hun armen sluiten.

Nog meer babynieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '