Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Getty

Het gezinnetje werd gespot toen ze op wandel waren in Londen.

‘Game of Thrones’-koppel Kit Harington en Rose Leslie verwelkomen eerste kindje samen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kit Harington (34) en Rose Leslie (34) spelen als Jon Snow en Ygritte een koppel in de populaire serie ‘Game of Thrones’. Ook in het echte leven zijn ze samen én ze kregen onlangs hun allereerste kindje.


De eerste ‘Game of Thrones’-baby is geboren! Kit Harington die we allemaal kennen als Jon Snow en Rose Leslie die wildling Ygritte vertolkt, maakten in september vorig jaar bekend dat ze hun allereerste kindje samen verwachten. Het Britse Make Magazine postte toen enkele prachtige foto’s van Rose met haar bolle babybuikje. Die kleine spruit kwam onlangs ter wereld, want het gezinnetje werd gespot toen ze samen op wandel waren door Londen.

Het is een...


Het management van Kit liet weten aan E! News dat het koppel een zoontje kreeg en dat ze heel blij zijn met de komst van hun kleintje. De naam maakten ze voorlopig nog niet bekend. Kit en Rose leerden elkaar in 2012 kennen op de set van de razend populaire serie. Ze speelden een koppel, maar helaas stierf de rosse furie in het vierde seizoen. Gelukkig verloopt hun relatie een pak beter als de camera’s niet draaien. In juni 2018 stapte het koppel in het huwelijksbootje in Schotland en nu breidden ze hun gezinnetje dus uit.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '