Home celebs ‘Game of Thrones’-koppel Kit Harington en Rose Leslie verwachten eerste kindje samen

‘Game of Thrones’-koppel Kit Harington en Rose Leslie verwachten eerste kindje samen

De romance tussen Jon Snow en Ygritte is naast de set duidelijk wél succesvol!

kit harington rose leslie
© getty

Kit Harington (33) en Rose Leslie (33) spelen als Jon Snow en Ygritte een koppel in de populaire serie ‘Game of Thrones’. Ook in het echte leven zijn ze samen én ze verwachten nu hun allereerste kindje.

Wie ‘Game of Thrones‘ nog altijd niet zag, opgepast: spoiler alert! Kit Harington die we allemaal kennen als Jon Snow en Rose Leslie, beter bekend als Ygritte, verwachten samen hun allereerste kindje. De twee leerden elkaar in 2012 kennen op de set van de populaire serie, waarin ze een ongewoon koppel speelden. Ygritte is namelijk een wildling die buiten de muur, en dus de beschaving, woont. Tot onze grote spijt, en ongetwijfeld die van de meeste fans, sterft de rosse furie in het vierde seizoen. Daarna vormde Jon een koppel met Daenerys, maar wij verkozen toch de romance tussen Jon en Ygritte.

Babybuikje

Gelukkig is hun romance naast de set een langer leven beschoren. Ze trouwden in de zomer van 2018, in het bijzijn van heel wat van hun ‘GoT’-collega’s, en nu is Rose zwanger van hun allereerste kindje samen. De celebs maakten dit goede nieuws niet zelf bekend. Het was het Britse Make Magazine die met de primeur ging lopen. Het had een prachtige fotoshoot met Rose waarin ze trots haar bolle babybuikje toont.  Modejournaliste Ursula Lake deelde gelukkig enkele van deze foto’s op haar Instagrampagina. ‘Een heel speciale fotoshoot van een volledig vrouwenteam waarin Rose in deze prachtige tijd wordt vastgelegd terwijl ze zich voor het eerst voorbereidt op het moederschap’, schreef ze als onderschrift.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: