Home Lifestyle HBO Max lost mysterieuze teaser van ‘Pretty Little Liars’-reboot

HBO Max lost mysterieuze teaser van ‘Pretty Little Liars’-reboot

'Pretty Little Liars: Original Sin' draait rond een volledig nieuw verhaal met nieuwe personages.

pretty little liars-reboot
© getty

Het is officieel bevestigd! De ‘Pretty Little Liars’-reboot komt er, zal ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ heten én de nieuwe afleveringen zullen op HBO Max verschijnen.

We wisten al dat er sprake was van een reboot van de populaire serie ‘Pretty Little Liars waar we drie jaar geleden afscheid van moesten nemen. Zeven seizoenen lang zaten we aan ons scherm gekluisterd tijdens de spannende avonturen van Aria (Lucy Hale), Emily (Shay Mitchell), Spencer (Troian Bellisario), Hanna (Ashley Benson) en Alison (Sasha Pieterse). Voor wie die tijden mist, is er dus goed nieuws, want HBO Max kondigde officieel aan dat het de nieuwe afleveringen zal uitzenden

Donker en horror getint

De streamingdienst maakte dit geweldige nieuws bekend met een mysterieuze trailer en verklapte zo al de naam van de reboot: ‘Pretty Little Liars: Original Sin‘. ‘Het is niet wat je denkt, bitches‘, staat geschreven in het korte filmpje ondertekend door A. Als onderschrift staat er: ‘Nieuwe stad. Nieuwe geheimen. Nieuwe kleine leugenaars. Een nieuwe generatie van Pretty Little Liars komt naar HBO Max.’ Het is trouwens geen verrassing dat de keuze op HBO Max viel aangezien ook andere reünies en reboots, denk maar aan ‘Friends‘, ‘Gossip Girl‘ en ‘The Fresh Prince of Bel-Air‘, op deze streamingdienst zullen verschijnen.

Niemand minder dan Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van andere topseries zoals ‘Riverdale‘ en ‘Chilling Adventures of Sabrina’, schrijft het script. De nieuwe versie van ‘PLL’ draait rond een volledig nieuw verhaal met nieuwe personages. Twintig jaar geleden heeft een reeks tragische gebeurtenissen de plaats Millwood op z’n kop gezet. In het heden wordt een groep tienermeisjes gekweld door een onbekende vijand die hen laat boeten voor de zonde die hun ouders twintig jaar geleden hebben begaan. De reboot wordt omschreven als donker en horror getint. Spannend!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wanneer de serie zal verschijnen op HBO Max en wie de hoofdrollen zullen vertolken, werd nog niet vrijgegeven. ‘PLL’ kreeg eerder al twee spin-offs ‘The Perfectionists’ en ‘Ravenswood’, maar die waren niet echt een groot succes en eindigden al na een seizoen. Fingers crossed dat de reboot wél aanslaat en ook bij ons te zien zal zijn!

Lees ook: