Home Lifestyle De officiële trailer voor ‘The Haunting of Bly Manor’ doet ons nu...

De officiële trailer voor ‘The Haunting of Bly Manor’ doet ons nu al beven

Het vervolg op ‘The Haunting of Hill House’ staat vanaf volgende maand op Netflix!

trailer The Haunting of Bly Manor
© Netflix

Binnen een dikke maand is het Halloween en bij Netflix hebben ze duidelijk zin om te griezelen. Niet zo lang geleden gaven ze hun huiveringwekkend halloweenaanbod vrij en nu heeft het platform opnieuw een cadeautje voor alle horrorfans onder ons. De officiële trailer voor ‘The Haunting of Bly Manor’ is er en die doet ons nu al beven!

Als we Mike Flanagan, de bedenker van de serie, mogen geloven dan zal het vervolg een stuk enger worden dan zijn voorganger ‘The Haunting of Hill House’. In een recent interview met Entertainment Weekly zei hij namelijk dat vervolg op bepaalde niveaus een stuk angstaanjagender zal zijn. Het ziet er bovendien naar uit dat hij niet gelogen heeft, want Netflix heeft zonet de officiële trailer van ‘The Haunting of Bly Manor’ vrijgegeven en die stelt niet teleur. Durf jij te kijken?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Wat mogen we nu precies verwachten van het tweede deel? Het vervolg draait om iemand die bijles geeft terwijl ze op twee kinderen (Flora en Miles) past. Alleen duurt het niet lang vooraleer ze vreemde mensen begint te zien op en rond het terrein. Verder keren ook een aantal acteurs uit het eerste seizoen terug zoals bijvoorbeeld Victoria Pedretti die we allemaal kennen als Love Quinn uit de Netflixserie ‘You’.

Wie de serie meteen wil bingewatchen, moet wel nog eventjes geduld hebben. ‘The Haunting of Bly Manor’ staat vanaf 9 oktober op Netflix.

Lees ook: