Home Lifestyle Attention Upper East Siders: de ‘Gossip Girl’-reboot wordt uitgesteld naar 2021

Attention Upper East Siders: de ‘Gossip Girl’-reboot wordt uitgesteld naar 2021

Al hebben we zo wel iets om naar uit te kijken!

gossip girl
© Alloy Entertainment

Keek jij al uit naar de reboot van ‘Gossip Girl’? Dan zullen we je helaas moeten teleurstellen. Normaal gezien zou de serie dit jaar nog in première gaan, maar omwille van het coronavirus werd de releasedatum verschoven naar 2021. We zullen dus nog iets langer geduld moeten hebben!

Het is nog even wachten op een terugkeer naar het glamoureuze leventje van de Upper East Side. Normaal gezien was de reboot van ‘Gossip Girl’ namelijk nog voorzien voor dit jaar, maar door de uitbraak van het coronavirus komt hier nu verandering in. Zo is de releasedatum opgeschoven naar ergens volgend jaar.

Het nieuws van de reboot werd voor het eerst aangekondigd in november 2019. Joshua Safran, schrijver en producer van de originele ‘Gossip Girl’, bevestigde destijds het nieuws. Al zou de verhaallijn en ook de cast er een tikkeltje anders uitzien. Wat wel behouden blijft, is dat Kristen Bell opnieuw de rol van verteller op zich zou nemen. Daarnaast zou ook de oorspronkelijke kostuumdesigner meewerken aan de ‘Gossip Girl’-reboot.

Preproductie

De reboot telt in totaal tien afleveringen en zou normaal gezien eind dit jaar verschijnen op HBOMax, een nieuw streamingplatform. Alleen vertelde chief content officer Kevin Reilly dat de serie vertraging heeft opgelopen door de uitbraak van het coronavirus. Zo werd er nog niets gefilmd en was ook de productie nog niet begonnen. ‘Het project zat in preproductie en ze waren klaar om te beginnen met opnemen’, aldus Reilly.

Omwille van de maatregelen en de social distancing kan er nu dus niet verder gewerkt worden en als gevolg staat de serie dus voorlopig eventjes on hold. Officieel werd er ook nog geen nieuwe datum bekendgemaakt, maar volgens Kevin Reilly komt de reboot er ten vroegste in 2021 aan. Iets om naar uit te kijken, dus!

Lees ook: