Home Lifestyle Dominic Purcell aka Lincoln uit ‘Prison Break’ bevestigt komst van het zesde...

Dominic Purcell aka Lincoln uit ‘Prison Break’ bevestigt komst van het zesde seizoen

Al jaren circuleren er geruchten over een mogelijk vervolg, maar nu lijkt het erop dat het ook effectief gaat gebeuren.

prison break
© Getty

Het gerucht dat er een zesde seizoen van ‘Prison Break’ komt, doet al een tijdje de ronde. Maar nu lijkt het voor echt te zijn. Dominic Purcell, die de rol van Lincoln Burrows speelt in de serie, bevestigde op Instagram dat er effectief een vervolg komt.

‘Prison Break’ was jarenlang een ontzettend populaire serie, maar na vier seizoen besloot Fox in 2009 dat het welletjes geweest was. Toch kwam de reeks nog een keertje met een vijfde seizoen in 2017. Ondanks de teleurstellende ontvangst en kijkcijfers wordt er sindsdien druk gespeculeerd over een zesde seizoen.

Zesde seizoen Prison Break

In januari 2018 bevestigde zowel Fox als Dominic Purcell de komst van het zesde seizoen van ‘Prison Break’. We zijn een nieuw seizoen aan het ontwikkelen’, zei entertainmentverantwoodelijke Michael Thorn van Fox destijds op de Television Critics Association. ‘Wel zit alles voorlopig nog in een beginstadium, maar bij het netwerk zijn ze alvast erg enthousiast over het vervolg.’

Toch kwam er de afgelopen twee jaar geen schot in de zaak, maar hier lijkt nu stilaan verandering in te komen. Dominic Purcell (50) bevestigde op Instagram nog maar eens dat het zesde seizoen er effectief komt. ‘Gerucht nummer 1. Ik ben oud. Ja. Ik ben 50… Gerucht nummer 2. Ik ben kaal. Nee, ik heb een volle bos haar, maar mensen willen dat ik het afscheer. Gerucht 3. Gaat seizoen 6 van “Prison Break” gebeuren. Ja… Gerucht nummer vier. Ben ik fan van mensen? Nee. Niet op grote schaal. Zeker niet.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Mocht je gewoon snel door Instagram aan het scrollen geweest zijn, is de kans groot dat je de mededeling van de acteur gemist hebt. Purcell kondigde het nieuws heel casual aan. Verdere details gaf hij helaas niet prijs, dus op meer informatie of op nieuws van de cast is het jammer genoeg nog even wachten!

Lees ook: