Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews/Pieter-Jan Vanstockstraeten/Photo News

Deze week zouden we er in 'Gert Late Night' een primeur van krijgen.

Karen Damen maakt televisieprogramma over haar allereerste soloplaat

Karen Damen is deze week te gast op de Evanna, de boot van ‘Gert Late Night’. Daar had ze in de eerste aflevering al groot nieuws. Niet alleen zal haar eerste soloplaat niet meer lang op zich laten wachten, ze komt ook met een bijhorend tv-programma over het volledige maakproces.

Plaat en programma


Naar goede gewoonte kwam Karen Damen veel te laat aan op de boot, maar voor de show zelf was ze nog ruim op tijd. Op de sofa met medegasten Bart Kaëll en Jan Verheyen vond ze de tijd om even reclame te maken voor haar nieuwste project: een eigen cd en een nieuw programma.

In het programma zal Karen gevolgd worden tijdens het maken van haar plaat: van het inzingen tot het kiezen van de cd-hoes, fotoshoots, enzovoort. ‘Later deze week krijgen we daar waarschijnlijk nog een klein primeurtje van’, vertelde ze er maandagavond bij. ‘Een grote primeur, hè Karen’, verbeterde haar ex(-baas) Gert haar onmiddellijk.

Karen is het tweede oud-K3’tje dat de muziek nog niet beu blijkt te zijn. Josje Huisman bracht vorige week haar eerste solosingle ‘Gasolina’ uit, in het Nederlands. Benieuwd voor welke taal Karen zal kiezen!

Meer televisienieuws:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '