Home Lifestyle ‘Thuis’-weetje: Thilly was acht jaar geleden het lief van Franky (die nu...

‘Thuis’-weetje: Thilly was acht jaar geleden het lief van Franky (die nu Kaat is)

Al de hele tijd het gevoel dat je die Thilly van ergens kent? Je gevoel bedriegt je niet.

Zo’n twee weken geleden maakten ‘Thuis’-kijkers kennis met een nieuw personage: Thilly Van Santen, de zus van Judith. We waren blijkbaar niet de enigen die een klein ‘Ken ik u niet van ergens?’-gevoel hadden bij de actrice, want een speurneus zocht en vond actrice Lauren Müller in een aflevering van 2009. Toen speelde ze het liefje van Franky, die nu in ‘Thuis’-land rondloopt als Kaat.

Thilly of Hanne?

Nee, Franky was niet samen met Thilly, de zus van Judith. De zoon van Frank en Simonne datete indertijd met Hanne, een personage dat maar een paar keer in de soap verschenen is. De ‘Thuis’-makers namen actrice Lauren Müller acht jaar later dus opnieuw aan om een volledig andere rol te spelen.

Uitzonderlijk is het recycleren van acteurs niet in ‘Thuis’. Ben Van Ostade, de acteur die nu Steven speelt, had in 2008 ook al een gastrol in de soap, als advocaat. Wim Van de Velde, de man die in het vorige seizoen een grotere rol kreeg als psycholoog Ruben Huisman, speelde eerder zelfs al twee keer een rolletje in ‘Thuis’. Helaas voor de makers heeft het ‘Thuis’-publiek een steengoed geheugen.

Meer ‘Thuis’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.