Home celebs De mooie betekenis achter de tattoo van ‘Thuis’-actrice Tina Maerevoet

De mooie betekenis achter de tattoo van ‘Thuis’-actrice Tina Maerevoet

Het is niet zomaar een tekening.

Instagram @tinamaerevoet

Aandachtige ‘Thuis’-kijkers hebben de tatoeage op de rug van Tina Maerevoet, Paulien, waarschijnlijk al gezien. In het Eén-programma ‘Van Gils en gasten’ vertelde ze nu de aangrijpende betekenis achter de mooie tekening.

Tina liet een soort kronkel tatoeëren op de bovenkant van haar rug, tussen haar twee schouderbladen. De tattoo is niet zomaar een tekening, maar heeft een hele speciale betekenis voor haar. Het is de handtekening van haar papa, die twee jaar geleden overleed.

Pijn

Tina’s vader stierf aan een asbestvergiftiging. De actrice had het heel moeilijk met zijn dood en in die zware periode liet ze de tattoo zetten. Het was haar manier om met de pijn om te gaan en het verlies te verwerken. Met zijn handtekening op haar bovenrug heeft Tina haar papa nu altijd dicht bij haar.

Verdriet

Tina weet wat het is om iemand dierbaar te verliezen en met haar nieuwe project wil ze kinderen helpen die al op jonge leeftijd te maken kregen met de dood. Ze brengt daarom vanaf 1 oktober het theaterstuk ‘Slaapwel Frank’, gebaseerd op de gelijknamige kortfilm, op de planken. Het verhaal gaat over twee kinderen die hun geliefde hamster verliezen en op een originele manier afscheid nemen van hun huisdier.

Sunday morning…

A post shared by tinamaerevoet (@tinamaerevoet) on

Bron: VRT

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.