Home Lifestyle Body INKSPIRATION: de allermooiste tattoos van BV’s

INKSPIRATION: de allermooiste tattoos van BV’s

Van heel groot tot superklein.

bv tattoos
© photo news

Heel wat BV’s hebben ergens op hun lichaam een mooi kunstwerkje vereeuwigd. Wij zetten de allermooiste tattoos voor jou op een rijtje. Enjoy!

Josje

De zangeres en ex-K3’tje heeft verschillende tatoeages, maar de allermooiste vinden wij toch de libelle tussen en vlak onder haar borsten.

Matteo Simoni

Elk excuus is goed om een foto van Matteo zonder T-shirt te posten. Bij de acteur prijkt er een grote, geometrische tattoo op zijn linkerrib.

View this post on Instagram

High tide..

A post shared by Matteo Simoni (@simonimatteo) on

Eline De Munck

Eline heeft een tattoo op een plek die je maar zelden ziet: een sierlijk geschreven zinnetje vlak onder haar linkerborst.

Astrid Coppens

Astrid liet een liefdestattoo zetten samen met haar man Bram Coppens. Het was voor haar de manier om haar woelige verleden achter zich te laten, want de pijlen wijzen vooruit naar de mooie toekomst.

Lize Feryn

Lize Feryn loopt al enkele jaren rond met een pimpelmeesje op haar linkerrib. Dat is het geboortevogeltje dat ze kreeg van haar papa en het staat dus symbool voor haarzelf en haar familie.

View this post on Instagram

Live today ♡ love tomorrow ♡ unite forever

A post shared by Lize Feryn (@lizeferyn) on

Mathias Vergels

‘Thuis’-acteur Mathias Vergels koos voor de kop van een hert op zijn rechterbovenarm. Hij heeft een muziekband The Village en daar heeft ieder lid een totemdier. Hij is een hert omdat hij de voortrekker en de beschermer van de roedel is.

Werner De Smedt

‘Familie’-acteur Werner De Smedt heeft een opvallende roos op zijn elleboog staan.

Sean Dhondt

Sean Dhondt staat vol met tattoos. Onze favoriet? Het groene draakje op zijn rechterarm!

Evi Hanssen

Presentatrice Evi Hanssen liet de namen van haar twee zoontjes Mac en Scout in kleur vereeuwigen op de zijkant van haar polsen.

View this post on Instagram

Maandag lieve mensen! Gewoon doen! 💙

A post shared by Evi Hanssen (@evihanssen) on

An Lemmens

An Lemmens heeft een aantal opvallende tekeningen. Onze aandacht ging vooral naar het halve vrouwengezicht omringd met bloemen op haar onderarm.

Natalia

Zangeres Natalia ging voor een kleurrijk exemplaar op haar rechterkuit.

Eva Daeleman

Eva Daeleman drukt het belang om van jezelf te houden uit met haar exemplaren.

View this post on Instagram

ik schreef een boek over bewustzijn. bewust worden en groeien. bewustzijn in alle aspecten van het leven: voeding, werk, gezondheid, vrienden, wonen, denken, leven, voelen, zijn, … seksualiteit kon daar niet in ontbreken. een thema dat ons allemaal aangaat. de manier om intiem te verbinden, intens te genieten, de wereld buiten te sluiten. er hangt zoveel negativiteit rond dit thema, patsergedrag, schaamte. ik koos ervoor om open te delen hoe ik mijn seksualiteit lang ontkende. dit deed ik niet platvloers, maar met context en kader. een heel stuk in het boek wijdde ik eraan. aan hoe masturbatie me hielp mijn lichaam toe te laten, gezond te laten worden, mezelf te voelen en te voeden. veel te vaak leggen we de verantwoordelijkheid bij de ander, terwijl zelfbeminning stap 1 is. hoe kan je aan iemand uitleggen wat je fijn vind als je het zelf niet eens weet? dit boek is belangrijk voor me. hier wil ik een platform creëren voor openheid, dat kwetsbaarheid niet langer dapper hoeft te zijn, maar we makkelijker en zonder schaamte kunnen praten over thema’s waar we allemaal mee worstelen of dagelijks mee bezig zijn. jammer dat populaire kranten voor sappige koppen kiezen en zo hun ziel vergeten. gelukkig lees je binnenkort in andere kranten het echte verhaal. of in het boek natuurlijk. dit wilde ik nog graag even delen. gewoon. omdat het kan. ~ #omdathetkanhetboek

A post shared by e v a 💁🏼‍♀️ (@evadaeleman) on

Julie Van den Steen

Julie Van den Steen heeft een subtiel, klein golfsymbooltje op haar rechterpols staan.

View this post on Instagram

swipe voor caption

A post shared by Julie Van den Steen (@julievandensteen) on

Karen Damen

Karen Damen is trots op haar man Antony en liet daarom Mrs tatoeëren op de binnenkant van haar linkerpols. Manlief heeft op zijn beurt Mr staan.

Ian Thomas

Ian liet vorig jaar geblinddoekt een tattoo zetten op de Evanna tijdens het VIER-programma ‘Gert Late Night’. Hij was ontzettend blij met het resultaat: een engeltje op zijn linkerbovenarm.

View this post on Instagram

Yes we Cannes 🇫🇷 🎯

A post shared by I+ (@ianthomas) on

Koen Wauters

De meest romantische tattoo is sowieso die van Koentje! Hij draagt geen trouwring, maar hij liet er wel eentje tatoeëren rond zijn ringvinger.

Tina Maerevoet

‘Thuis’-actrice Tina heeft de handtekening van haar papa die enkele jaren geleden stierf op haar bovenrug staan.

Tom Boonen

Tom Boonen is fan van grote tekeningen. Wij vinden de schildpad bovenaan op zijn rechterarm het leukste exemplaar. Een beetje ironisch als je bedenkt dat hij als racepiloot houdt van snelle wagens.

Tom De Cock

De arm van MNM-presentator Tom ziet er heel fleurig uit, letterlijk!

Kevin Janssens

De tatoeages van acteur Kevin Janssens zijn niet zichtbaar, tenminste zolang hij zijn sweater aanhoudt. Als we er eentje moeten kiezen, dan gaan we voor de leeuwenkop op zijn linkerschouder.

View this post on Instagram

Dogman

A post shared by Kevin Janssens (@kevnjanssens1) on

Jolien Roets

Jolien Roets is een coole madam met een coole tekening op haar bovenarm. Stoer, maar toch classy!

View this post on Instagram

High. Hopes. 💚🖤 #zaligenhoogdag #familytime

A post shared by J.ROOTS (@jolienroets) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.