Home Lifestyle Body TREND: ‘cuticle tattoos’ veroveren Instagram

TREND: ‘cuticle tattoos’ veroveren Instagram

Zou jij het overwegen?

'cuticle tattoos'
Instagram: charliescottg/emma_lou_scallan

Wij hebben al een heleboel tattootrends de revue zien passeren, maar deze is toch wel héél bijzonder. Als we naar onze Instagramfeed kijken, zien we namelijk dat mensen massaal kiezen voor een tattoo op hun nagelriemen. Auwtch…

Stipjes, bloemen, pijltjes… Het zijn maar een paar voorbeelden van de kleine kunstwerkjes die mensen de voorbije weken op hun nagelriemen hebben laten tatoeëren. Sommigen kiezen voor een tattoo net onder de nagel, maar sommige designs lopen door over de hele vinger. Je kan deze ‘cuticle tattoos’ ook helemaal afstemmen op je look door bijpassende ringen of nagellak te dragen.

De trend maakt de laatste weken zijn opmars op Instagram, maar we moeten jullie toch even waarschuwen. Het resultaat ziet er misschien leuk uit, maar zo’n tattoo op je nagelriemen is erg pijnlijk. Je vingers zijn namelijk een van de pijnlijkste plaatsen om een tatoeage te laten zetten. Heb je een lage pijngrens? Dan kies je wellicht beter een ander lichaamsdeel uit.

Twijfel je nog een beetje of de trend wel iets voor jou is? Dan heb je geluk, want er zijn ook een paar tijdelijke varianten, zoals bijvoorbeeld henna, die je kan uitproberen.

Meer over tattoos:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.