Home Lifestyle Aandacht, ‘Thuis’-fan met videotalent: de VRT zoekt jou

Aandacht, ‘Thuis’-fan met videotalent: de VRT zoekt jou

Het introlied van 'Thuis' werd tot een volledige single gemaakt, en daar hoort natuurlijk een videoclip bij.

Thuis
© VRT

Fans van Vlaanderens mooiste soap kunnen nu meekelen met een volledig ‘Thuis’-lied, want Eén maakte een single gebaseerd op het befaamde introlied. En bij een single hoort natuurlijk een videoclip. De VRT is daarom op zoek naar creatievelingen die weten dat het echt nérgens beter is dan thuis, en dat gevoel in een originele clip kunnen stoppen.

‘Je bent thuis’

De single ‘Je bent thuis’ is een feit, maar de videoclip bij het lied wordt pas in november gedraaid. En jij zou weleens in de regisseursstoel kunnen zitten. OpenVRT, een community voor digitale creatievelingen in Vlaanderen tussen 18 en 34 jaar, is op zoek naar een jonge ‘Thuis’-fan met een goed idee voor een video die de ‘Thuis’-sfeer perfect uitstraalt.

Tot 20 oktober kan je je idee insturen, daarna wordt iemand gekozen die 1.500 euro budget en begeiding van een coach krijgt om dat idee uit te werken. De video zal voorgesteld worden in de eindejaarsperiode, maar hoeft niet per se een eindejaarssfeer te hebben (zoals het pareltje dat twee jaar geleden verscheen). Je leest alles over de wedstrijd op de website van OpenVRT.

Meer ‘Thuis’: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.