Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

Ze gebruikt geen snoepjes, maar een glas whisky.

LOL: Kaley Cuoco stelt het geduld van haar man op de proef met de Patience Challenge

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

De Patience Challenge, waarbij je het geduld van je peuter serieus op de proef stelt, gaat nog steeds viraal op het internet. Kaley Cuoco, Penny uit ‘The Big Bang Theory’, deed de beruchte test bij haar hubbie Karl Cook.


Als je de Patience Challenge of Fruit Snack Challenge de afgelopen dagen nog niet zag voorbijkomen, dan leefde je waarschijnlijk onder een rots. De bedoeling bij deze nieuwe internetuitdaging is dat je je peuter een kommetje met snoepjes of fruit voorschotelt en hem/haar zegt dat hij/zij er pas van mag eten als je terug bent. Vervolgens verlaat je even de kamer en wacht je een paar minuten. Natuurlijk laat je je smartphone achter waardoor je later kan zien of je mini-me de verleiding kon weerstaan. Het meest bekende voorbeeld van deze challenge is ongetwijfeld het filmpje met Stormi, het dochtertje van Kylie Jenner.

‘Niet aanraken!’


Kaley Cuoco besloot deze test ook eens uit te proberen. Aangezien de actrice geen kinderen heeft, gebruikte ze haar man Karl Cook als proefkonijn. Omdat zijn voorkeur toch eerder uitgaat naar alcohol in plaats van M&M’s of frambozen, schotelde ze hem een glas whisky voor. Net zoals de mama’s beval ze hem om absoluut nog geen slok te nemen, tot zij terug was van het toilet. ‘Je moet geduld hebben’, aldus Kaley. ‘Niet aanraken!’

Van zodra Kaley uit het zicht is verdwenen, ruikt Karl eens aan het drankje en probeert hij door zijn tong in het glas te steken toch al te proeven, maar helaas lukt dat niet. Vervolgens heft hij zijn aperitief op met zijn voeten, maar besluit hij toch te gehoorzamen. ‘Heb je gewacht?’, vraagt Kaley. ‘Yay! Nu mag je drinken!’

Aan het bijzonder hoge stemmetje van Kaley te horen en aan de blik – en niet zo geweldige acteerprestaties van Karl –  te zien, is de video een parodie op die van Kylie. De actrice kan op het einde zelfs haar lach even niet inhouden. Wij vinden het alleszins een geslaagde imitatie. En we zijn duidelijk niet de enigen, want de video werd op een paar dagen tijd al meer dan een miljoen keer bekeken. Een mens moet zich met iets bezighouden tijdens deze quarantaine, toch?

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '