Home LOL MUST TRY: de Fruit Snack Challenge stelt het geduld van je peuter...

MUST TRY: de Fruit Snack Challenge stelt het geduld van je peuter op de proef

Kan jouw mini-me aan de verleiding weerstaan of hapt ze toe zodra jij je rug gedraaid hebt?

frambozen
© Debby Hudson via Unsplash

Nog nooit doken er zo veel nieuwe challenges op als tijdens de lockdown. Zo was enkele weken geleden de Push Up Challenge – die wij met veel plezier aan ons voorbij lieten gaan – enorm populair en nu maakt de Fruit Snack Challenge furore op sociale media. Zeker eens proberen als je een peuter in huis hebt!

Met de Fruit Snack Challenge wil je het geduld van je peuter op de proef stellen. Zo schotel je hem/haar een kommetje fruit voor en zeg je dat hij/zij er pas van mag eten tot wanneer jij terug bent. Vervolgens verlaat je even de kamer en wacht je een paar minuten. Benieuwd of jouw mini-me de verleiding kan weerstaan?

Fruit Snack Challenge

Kylie Jenner was er alvast benieuwd naar en onderwierp haar dochtertje Stormi (2) aan de test. Kylie maakte het bovendien nog een tikkeltje moeilijker door een grote kom met M&M’s voor haar neus te zetten. Als ze er niet van at tot Kylie terug was van het toilet mocht ze er als beloning drie van eten. Heel even lijkt het alsof Stormi toch van de chocolaatjes gaat eten, maar uiteindelijk wacht ze braaf tot haar mama terug is. Het schattigste van allemaal? Nadat ze bijna bezwijkt, zingt ze luidop ‘patience, patience, patience’ ofwel ‘geduld, geduld, geduld’. Echt héél schattig!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ondertussen wist de video van Kylie Jenner al meer dan 52 (!) miljoen views te verzamelen. Daarnaast kreeg ze ook heel veel reacties van andere celebs zoals bijvoorbeeld Chrissy Teigen, Hailey Baldwin en haar eigen zus Kim Kardashian. Die laatste is er bovendien van overtuigd dat het haar kinderen nooit zou lukken.

Lees ook: