Home celebs #SaraChallenge: bekende Vlamingen delen hun meest onflatterende jeugdfoto’s

#SaraChallenge: bekende Vlamingen delen hun meest onflatterende jeugdfoto’s

De één al wat onflatterender dan de ander... 😅

Vanaf maandag vult ‘Sara’, de succesvolle telenovelle uit 2007,  elke weekdag de leegte op die ‘Familie’ achterlaat na een gedwongen seizoenseinde. De ‘Sara’-gekte begint echter vanavond al met een dubbelaflevering, net na de finale van ‘Familie’. Om de terugkeer van de telenovelle te vieren lanceerde VTM de #SaraChallenge.

‘Een lelijk eendje’: met die wel heel eerlijke woorden werd Sara meer dan tien jaar geleden voorgesteld aan de VTM-kijker. Gelukkig werd het lelijke eendje na heel wat afleveringen een mooie zwaan dankzij een langverwachte make-over. Toegegeven: hadden we niet allemaal ooit een periode waarin we in die eerste categorie terechtkwamen? Anders gezegd: een Sara-periode? Tuurlijk wel. Het enige wat je zoveel jaren later kan doen, is ermee lachen. VTM daagt iedereen uit om dat te doen met de #SaraChallenge. Wij zijn heel blij dat verschillende BV’s daarin het voortouw nemen.

#SaraChallenge

Julie Van den Steen, sinds een tijdje een VTM-gezicht, mocht als eerste een onflatterende foto delen. Al vinden we de presentatrice er best nog schattig uitzien.

Dat kan beter/lelijker, dacht Kevin Janssens! De acteur kon op zijn 16de zo de zoon van de Mexicaanse schilderes Frida Kahlo zijn. De vlijmscherpe jukbeenderen waarmee hij enkele jaren vrouwen in zwijm zou doen vallen, waren wel al aanwezig.

Q-stem Sean Dhondt doet ook met plezier mee. De presentator vindt één foto zelfs niet genoeg en zet er nog een tweede op zijn Instagram Story.

1 / 5
Sean Dhondt
Sam De Bruyn
Nick van ‘Blind Getrouwd’
Christophe van ‘Blind Getrouwd’
Lothar van ‘Blind Getrouwd’
Sean Dhondt
Sean Dhondt

Sam De Bruyn
Sam De Bruyn

Sam De Bruyn doet een poging, maar beseft zelf dat zijn foto niet voldoet aan de voorwaarden van de challenge. Te schattig!

Nick van ‘Blind Getrouwd’
Nick van ‘Blind Getrouwd’

Ook de ‘Blind Getrouwd’-kandidaten doen mee. Nick nomineert onder meer zijn ex-man Christophe en collega Lothar.

Christophe van ‘Blind Getrouwd’
Christophe van ‘Blind Getrouwd’

Zowel Christophe als Lothar doken snel in hun fotoarchief voor een plaatje waarop ze een flink aantal jaren jonger zijn.

Lothar van ‘Blind Getrouwd’
Lothar van ‘Blind Getrouwd’

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.