https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© © dollar gill via Unsplash & hemsley conservation centre

Het kost je nog geen 2 euro.

LOL: je kan een kakkerlak naar je ex vernoemen als anti-valentijnsactie

Herlinde Matthys

Heb je helemaal geen zin om valentijn te vieren omdat je onlangs door een pijnlijke breuk ging door een ex die je bedroog of helemaal niet goed behandelde? Je kan nu wraak nemen door een kakkerlak naar hem te vernoemen.


De winkels kleuren weer rood en staan vol met hartjes, want binnenkort vieren alle gelukkige koppeltjes valentijn. Heb je geen zin in al dat meligeschmelige gedoe omdat je net een pijnlijke breuk achter de rug hebt, en zou je eigenlijk het liefst van al op 14 februari de autobanden van je smerige ex laten leeglopen? Er is nu een veel betere – en onschuldige – manier om wraak te nemen.

Een lesje leren


Je kan je ex, die je bedroog of die jou behandelde als een stuk vuil, eindelijk een lesje leren. Het Hemsley Conservation Centre in Engeland organiseert namelijk opnieuw een zalige anti-valentijnsactie. Je kan er een kakkerlak, het meest afschuwelijke beest ter wereld, naar je ex vernoemen.

Het enige wat je moet doen, is op hun site zijn voornaam opgeven en voortaan loopt er in Kent een kakkerlak rond die Kevin of Thomas heet. Je krijgt zelfs een certificaat om het te bewijzen, en om je instant beter te doen voelen als je terugdenkt aan die smeerlap. Je ultieme wraak kost je slechts 1,8 euro. Jij krijgt eindelijk gerechtigheid én je steunt ook nog eens het goede doel, want het geld gaat integraal naar de dierentuin.

Stokstaartjes


Het Hemsley Conservation Centre is niet het enige dierenpark die deze actie organiseert. Wegens grote populariteit sprong de El Paso Zoo in Texas vorig jaar ook al op deze trein. Zij gaan zelfs nog een stapje verder. Je kan niet enkel een kakkerlak naar je ex vernoemen, het insect wordt daarna ook opgegeten door stokstaartjes, reptielen, vogels of andere dieren! Dubbele wraak! Je kan trouwens live volgen hoe je ‘ex’ verorberd wordt – en zijn verdiende loon krijgt – op de sociale media van de zoo. Hier moet je geen vaste prijs betalen om mee te doen aan de actie, maar ze vragen wel een kleine donatie. Je kan de naam van je oud geliefde vanaf 1 februari online doorgeven.

Eeuwige liefde


Ook de bekende Bronx Zoo in New York schakelt hun kakkerlakken in voor valentijn. Zij nemen het wél iets romantischer op. Kakkerlakken blijven altijd bestaan en zijn de enige levende wezens die zelfs een kernramp zouden overleven. Daarom kan je zo’n insect naar je lief vernoemen zodat jullie liefde voor eeuwig en altijd blijft bestaan. Het enige wat je moet doen, is de naam van je lief doorgeven en je krijgt voor zo’n 14 euro als bewijs een certificaat met daarop jullie beide namen.

Nog andere manieren om valentijn te vieren:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content