https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photonews

Ze plaatste het filmpje online en kreeg meteen heel wat steunbetuigingen.

Hoogzwangere Hilary Duff confronteert paparazzo die haar de hele dag stalkt: ‘Laat me met rust!’

Chloë Foubert

Hilary Duff (30) is de paparazzi meer dan beu. De actrice en zangeres confronteerde een man die haar al de hele dag achtervolgde en plaatste het filmpje vervolgens op Instagram. Daar kreeg de hoogzwangere Hilary meteen heel wat steunbetuigingen van haar volgers.


Terwijl Hilary Duff volop aan het aftellen is tot de komst van haar tweede kindje lijkt ze dat alles behalve in rust te kunnen doen. De 30-jarige Hollywoodster wordt zoals elk bekend gezicht wel eens uitvoerig gefotografeerd tijdens dagdagelijkse uitjes, maar gisteren ging een paparazzo wel heel erg ver. De man achtervolgde Hilary de hele dag en dat was ze op een bepaald moment overduidelijk zat. Hilary confronteerde de man en plaatste het filmpje op Instagram.

‘Deze man was vanmorgen bij de voetbalwedstrijd van mijn zoon en volgde me nadien naar het huis van mijn zus. Hij parkeerde op haar oprit om me te fotograferen en volgde me toen ik boodschappen ging doen. Ik vroeg hem vriendelijk om te vertrekken, maar hij stalkt me nu al uren. Dit is niet oké.’, klinkt het bij de duidelijk gefrustreerde Hilary. ‘Ik ben negen maanden zwanger. Als mensen zeggen dat zulke situaties erbij horen als je beroemd bent dan word ik daar kotsmisselijk van. Dit gebeurt elke dag en het is niet oké!’, besluit Duff uiteindelijk.

‘Ik ben negen maanden zwanger. Laat me alsjeblieft met rust!’


In het filmpje zien we dan ook hoe Hilary de man vraagt om haar eindelijk met rust te laten. ‘Ik ben negen maanden zwanger, ik heb de griep en ik heb je eerder al gevraagd me met rust te laten. Kan je nu alsjeblieft ophouden met foto’s van me te nemen?’, zegt Hilary vanuit haar auto. De man protesteert en maakt duidelijk geen aanstalten om te vertrekken. We horen de man dan ook geïrriteerd zeggen ‘dat hij al de hele voormiddag verloren is en nog steeds geen foto’s van Hilary heeft’, waarop Hilary zegt dat dat niet haar schuld is… Zodra ze het filmpje op haar Instagrampagina plaatste, stroomde de steunbetuigingen dan ook meteen binnen: van ‘Celebrity’s zijn ook mensen. Niemand verdient het om gestalkt te worden’ tot  ‘Dit is zo erg en eng! Waarom helpt de politie jou niet?’.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content