Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

'Verrassing', schreef de zangeres bij enkele foto's van haar bolle buikje.

Halsey (26) is zwanger van haar allereerste kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Halsey verrast haar fans graag. De vorige keer schoor ze haar haar af in een grappig filmpje en nu postte ze drie foto’s waarop haar bolle buikje te zien is. De zangeres is tot grote verbazing van velen zwanger van haar allereerste kindje.


Het is misschien nog niet officieel aangekondigd, maar wij hebben toch de indruk als we door onze Instagramfeed scrollen dat de coronacrisis en de bijhorende lockdowns zullen zorgen voor een heuse babyboom. Ook Halsey gooide gisterenavond plots drie foto’s online waarop ze te zien is met een bol babybuikje. ‘Surprise’, schreef ze bij de prachtige kiekjes en een verrassing was het, want wij vielen haast van onze stoel. Zoals velen wisten we namelijk helemaal niet dat de zangeres zwanger was, en we moesten eerlijk gezegd ook even nadenken wie de gelukkige papa is.

Kleine mensje


Het gaat om scenarioschrijver Alev Aydin (37). Ze tagde haar partner in de post en hij deelde op zijn beurt het fantastische nieuws in zijn Instagram Stories met een paar hartjesemoji’s. Hij reageerde ook op haar post met ‘Mijn hart loopt over, ik hou van je liefje’. Waarop Halsey antwoordde: ‘Ik hou van jou! En ik hou al zoveel van dit kleine mensje!’

De zangeres vertelde eerder openlijk over haar zwangerschapsverlies in het verleden en het feit dat ze endometriose heeft, dat is een gynaecologische aandoening waarbij cellen van het baarmoederslijmvlies die normaal de binnenkant van de baarmoeder bekleden, ook buiten de baarmoeder voorkomen. Hierdoor vreesde ze lange tijd dat ze nooit een gezinnetje zou kunnen stichten terwijl ze wel een grote kinderwens heeft.

Het is niet de eerste keer dat Halsey ons weet te verrassen. In oktober plaatste ze een grappig TikTok-filmpje online waarin ze haar pasgeschoren coupe aan de wereld toonde.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '