Home celebs Justin Timberlake bevestigt eindelijk geboorte tweede kindje en geeft speciale naam prijs

Justin Timberlake bevestigt eindelijk geboorte tweede kindje en geeft speciale naam prijs

De zanger heeft samen met zijn vrouw Jessica Biel al een vijfjarig zoontje Silas.

justin timberlake baby
© getty

Justin Timberlake (39) en Jessica Biel (38) verwelkomden volgens verschillende bronnen afgelopen zomer hun tweede kindje samen. Het koppel bevestigde dit heugelijke nieuws niet, tot nu! De zanger was te gast in ‘The Ellen DeGeneres Show’ waar hij over hun zoontje babbelde én ook de naam van de kleine spruit verklapte.

De coronacrisis met zijn bijhorende lockdowns was hét ideale moment voor celebs om groot nieuws onder de radar te houden. Zo slaagden Justin Timberlake en Jessica Biel erin om de zwangerschap én de bevalling van hun tweede kindje verborgen te houden. In juli deden plots en tot grote verbazing van velen geruchten de ronde dat het celebkoppel een zoontje had gekregen. Enkele vrienden van het koppel beaamden dit ook, maar Justin en Jessica zelf bevestigden het goede nieuws nooit, tot nu! Ellen DeGeneres belde met de zanger tijdens haar talkshow en daar vertelde Justin over hun baby.

‘Niemand kan slapen’

‘Hij is geweldig en zo schattig’, aldus Justin. ‘En niemand kan slapen… Maar we zijn superblij en we kunnen niet gelukkiger zijn. We zijn heel dankbaar’. De papa verklapte zelfs de naam van de kleine spruit. Ze kozen net zoals voor hun eerste baby Silas opnieuw voor een speciale naam, meer bepaald Phineas. Het koppel is al sinds 2007 samen en in 2012 gaven de twee elkaar officieel het jawoord. Hun oudste zoontje is inmiddels vijf jaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vanavond vertelt de ster hoogstwaarschijnlijk meer over de komst van het kleintje. Hopelijk kunnen we dit fragment later terugvinden op YouTube.

Meer babynieuws in celebland: