Home celebs Emma Roberts deelt eerste foto met haar pasgeboren kindje

Emma Roberts deelt eerste foto met haar pasgeboren kindje

De actrice verklapt ook meteen de mooie naam van de kleine spruit.

Getty

Geruchten deden al langer de ronde dat Emma Roberts (29) bevallen was van haar eerste kindje samen met haar vriend Garrett Hedlund. De actrice bevestigt dit fantastische nieuws nu met een schattige Instagramfoto waarop ze haar pasgeboren baby teder vasthoudt.

Afgelopen kerstperiode kon je Emma Roberts nog zien schitteren in de romantische komedie ‘Holidate‘ op Netflix. Terwijl ze daar koste wat het kost een lief/date wou hebben tijdens de feestdagen, beleefden de actrice en haar vriend Garrett Hedlund in real life de laatste kerst met hun tweetjes. Emma was op dat moment namelijk hoogzwanger van hun allereerste kindje samen.

Zoontje

Geruchten deden begin januari de ronde dat Emma bevallen was, maar op haar Instagrampagina bleef het stilletjes. Tot nu! De actrice deelde een schattige foto waarop ze haar kleine spruit vasthoudt in haar armen en hem verliefd aankijkt. Ze verwelkomde een zoontje en doopte hem Rhodes Robert. ‘Dankje 2020 om toch één ding goed te doen’, schreef ze als onderschrift.

Het kiekje heeft al meer dan twee miljoen likes en heel wat collega’s wensten de kersverse ouders veel geluk met de uitbreiding van hun gezinnetje. ‘Ik hou van je Em, zo blij voor je’, schreef Ashley Benson. ‘Proficiat’, typte Reese Witherspoon, ‘Felicitaties aan beiden’, reageerde Aaron Paul en Hilary Duff strooide hartjes rond in de commentbox.

Lees ook: