Home celebs NikkieTutorials krijgt haar eigen docureeks op YouTube

NikkieTutorials krijgt haar eigen docureeks op YouTube

De eerste aflevering van ‘NikkieTutorials: Layers of Me’ verschijnt op 28 december.

nikkietutorials layers of me
© YouTube: NikkieTutorials

Nikkie de Jager (26) aka NikkieTutorials krijgt haar eigen documentaire op YouTube. De docureeks, die in totaal vier afleveringen telt, kreeg de naam ‘NikkieTutorials: Layers of Me’ en zal vanaf volgende week te zien zijn op het platform. Eentje voor op je kijklijstje!

Kijk jij al jaren naar de tutorials van de Nederlandse Nikkie de Jager? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want vanaf volgende week krijgen we meteen een stuk meer te zien van de bekende beautyvlogger. Zo maakte de make-upartieste gisteren bekend dat ze haar eigen documentaire krijgt op YouTube.

‘NikkieTutorials: Layers of Me’

Twee dagen geleden, op 20 december, kondigde NikkieTutorials op Twitter al aan dat ze op 21 december groot nieuws zou aankondigen. En ze heeft duidelijk niet gelogen, want gisteren kondigde ze haar eigen docureeks ‘NikkieTutorials: Layers of Me’ aan.

In de documentaire krijgen we meer te zien van het privéleven van Nikkie. Zo toont de docureeks, die uit vier delen bestaat, enkele hoogte- en laagtepunten uit haar leven en carrière. We krijgen bijvoorbeeld te zien hoe ze diverse samenwerkingen met enkele grote bedrijven aangaat en ook haar verloofde Dylan komt een aantal keer voorbij. Maar ze vertelt ook hoe ze vroeger als kind hard gepest werd en hoe ze haar broertje verloren is aan kanker.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘NikkieTutorials: Layers of Me’ werd gemaakt door Linda Hakeboom, een goede vriendin van Nikkie en bevat beeldmateriaal van meer dan 2,5 jaar. De eerste aflevering staat vanaf volgende week maandag op het YouTube-kanaal van Nikkie. De overige drie episodes zullen in de weken nadien ook telkens op de eerste werkdag van de week verschijnen. Heb je een Premium-account en wil je geen maand wachten op het volledige verhaal van de beautygoeroe? Dan kan je de docureeks vanaf maandag al volledig streamen.

Lees ook: