https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home FASHION & BEAUTY Beauty NikkieTutorials vroeg deze celebs om hun favoriete beautyproducten (en dit zijn ze)

NikkieTutorials vroeg deze celebs om hun favoriete beautyproducten (en dit zijn ze)

Benieuwd naar de favorieten van onder meer Demi Lovato, Gigi Hadid en Lady Gaga?

nikkietutorials
© YouTube: NikkieTutorials

Nikkie de Jager die we natuurlijk allemaal kennen van haar YouTubekanaal NikkieTutorials maakt al twaalf jaar lang tutorials en voor haar laatste video heeft ze alvast wat extra hulp ingeroepen. Zo vroeg ze aan haar favoriete celebs om hun lievelingsproducten door te sturen en wij waren alvast razend benieuwd naar de resultaten.

In de meest recente video op haar YouTubekanaal NikkieTutorials vroeg de make-upartieste aan haar favoriete celebs wat hun lievelingsproducten zijn op vlak van beauty. Zo stuurde ze een berichtje naar bijvoorbeeld Lady Gaga, Rihanna én zelfs naar Adele. En wij waren dan ook razend benieuwd welke producten zij gekozen hebben en of ze natuurlijk geantwoord hebben op het berichtje van Nikkie. Let’s check it out!

Favorieten van de celebs

Demi Lovato liet bijvoorbeeld weten dat haar make-upartiest steeds een combinatie gebruikt van de Nars Sheer Glow Foundation en een fond de teint van het merk RCMA. En Demi Lovato is alvast niet de enige celeb die fan is van Nars, want op vlak van concealer kwam de Nars Radiant Creamy Concealer naar boven.

Op vlak van oogschaduw was het ‘Orange Is the New Black’-actrice Laverne Cox die mocht beslissen. Zij koos voor een palet van KKW Beauty, het make-upmerk van Kim Kardashian én zij had verder nog een aantal lieve woorden voor de getalenteerde Nikkie. ‘Ik ben zo trots op wat je bereikt hebt met je prachtige persoonlijkheid en je talent.’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Naast Nars bleek er nog een ander make-upmerk opvallend populair te zijn. Zo werd Fenty Beauty, het make-upmerk van Rihanna, verschillende keren genoemd. Bebe Rexha koos voor de bronzers van het merk en Madison Ziegler van ‘Dance Moms’ koos voor een lipgloss.

In de video kwamen heel wat duurdere producten aan bod, maar gelukkig is er nog Gigi Hadid. Het zwangere topmodel koos namelijk voor een budgetproof highlighter van Maybelline. Enter: de Master Studio Strobing Stick en de Master Chrome Highlighter.

Lees ook: