Home celebs Gigi Hadid onthult dan toch de (unieke) naam van haar dochtertje

Gigi Hadid onthult dan toch de (unieke) naam van haar dochtertje

Al deed ze dat wel op een heel subtiele manier!

Gigi Hadid
© Getty

Hoewel Gigi Hadid begin september voor het eerst mama werd, bleef het voor fans gissen naar de naam van de kleine spruit. Tot nu, want het 25-jarige model dropte zonet de toch wel unieke naam van haar dochtertje.

Terwijl heel wat celebs voor spetterende onthullingen kiezen in glossy magazines of talkshows pakt Gigi Hadid het compleet anders aan. De kersverse mama onthult de naam van haar dochtertje namelijk op een heel subtiele manier: door haar bio op Instagram bij te werken. Jawel, onder haar profielnaam prijkt namelijk niet langer de naam van het modellenbureau dat haar vertegenwoordigd, maar wel ‘Khai’s mom’. Ondanks dat Gigi de update niet postte in haar Instagram Stories duurde het niet lang voor enkele oplettende fans de wijziging opmerkten en het nieuwtje trending werd op Twitter.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Er wordt dan ook al maanden gespeculeerd over de naam van de baby. Want ja, wat doe je anders in tijden van corona? Sommige fans mikten een tijd lang op Dorothea, naar aanleiding van de gelijknamige song die goede vriendin Taylor Swift uitbracht. Khai klinkt in ieder geval een stuk origineler in onze oren, maar welke betekenis er achter de naam schuilt, is niet duidelijk. De kans dat we die trouwens snel te weten zullen komen, lijkt ons eerder klein. Sinds de bevalling blijft Gigi namelijk goed onder de radar en deelde ze ook nog geen enkele foto waarop we het snoetje van Khai konden zien. Qualitytime met haar gezinnetje staat dan ook voorop, en dat kunnen we alleen maar toejuichen.

Misselijk tijdens Paris Fashion Week

Wel onthulde Gigi onlangs wanneer ze ontdekte dat ze in verwachting was. Op Twitter vertelde ze aan een fan hoe ze tijdens Paris Fashion Week backstage kampte met misselijkheid. Tegen het moment dat ze de spraakmakende show van de Franse ontwerper Jacquemus liep, wist ze dat ze mama zou worden. Om haar modellenwerk toch tot een goed einde te kunnen brengen, at ze voortdurend snack om het zwangerschapskwaaltje de kop in te drukken. Haar cravings? ‘Bagels met extra roomkaas, brownies als ontbijt, zuurdesemtoast in combinatie met een salade van tomaten, olijfolie en extra veel zout en peper. En dan nog ribbetjes met frietjes.’, zo vertelt ze in een Tweet.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: