Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Photo News

Ai ai ai!

Ed Sheeran brak pols én elleboog en moet tournee nu toch cancelen

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Ed Sheeran had begin deze week een fietsongeval. De zanger voelde pijn aan zijn arm en er was onduidelijkheid of zijn tournee zou doorgaan. Nu blijkt dat hij beide armen kwetste, dus ie moet noodgedwongen zijn concerten afzeggen.


Fans vielen bijna van hun stoel toen ze op de Instagram van Ed een foto zagen verschijnen van hun favoriete zanger met zijn arm in de gips. Hij werd op zijn fiets aangereden door een auto in het centrum van Londen. De eerste diagnose leek al bij al nog mee te vallen en er was hoop dat zijn tournee volgende week in Azië zou kunnen doorgaan.

Zware diagnose


Zijn laatste bezoekje aan de dokter doet dat sprankeltje hoop nu helaas helemaal verdwijnen. De zware diagnose: de zanger kwetste zijn beide armen ernstig. Naast een gebroken linkerelleboog, is er ook een barst in zijn rechterpols. Ai ai! Het is dus onmogelijk voor hem om op het podium met zijn gitaar een volledige zaal plat te spelen.

Revalidatie


Voorlopig last Ed vijf concerten van zijn tournee in Azië af: Taipei, Osaka, Seoul, Tokio en Hong Kong. Hij wil wachten hoe zijn revalidatie verloopt voor hij nog meerdere shows cancelt. Veel beterschap Eddy. See you in Werchter volgend jaar, zónder gipsen please!

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '