Home celebs BEWEZEN: rosse mannen hebben nu vaker seks dankzij… Ed Sheeran

BEWEZEN: rosse mannen hebben nu vaker seks dankzij… Ed Sheeran

Het 'Ed Effect'!

© Janet Gough/Empics Entertainment/Photo News

Ooit al gehoord van het ‘Ed Effect’? Dat is de invloed die Ed Sheeran heeft op het seksleven van rosse mannen… En die is positief, zo blijkt uit een Brits onderzoek.

Een Britse studie ondervroeg 175 rosse mannen tussen 25 en 34 jaar oud. Daarvan gaf een vijfde toe dat ze meer aandacht van vrouwen krijgen sinds de Briste singer-songwriter Ed Sheeran aan populariteit wint. Ze zouden bovendien ook meer zelfvertrouwen hebben, nu een mederoodharige zo populair is.

Bovendien werd 1.000 vrouwen gevraagd hoe ze nu tegenover roodharige mannen staan. Meer dan een derde van de vrouwen gaf toe door Ed Sheeran positiever tegenover gingers te staan. Een op twintig zegt ros haar boven andere haarkleuren te verkiezen.

Beroemde gingers

De woordvoerder, van Casumo, de site die de studie liet uitvoeren, reageert op de resultaten: ‘Het verwondert niet dat roodharigen nu meer aandacht krijgen dan de voorbije jaren. Donkerrode lokken zijn erg populair bij zowel mannelijke als vrouwelijke beroemdheden – met sterren als Emma Stone en Isla Fisher op kop.’

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.