Home celebs YAY: Ed Sheeran dropt een gloednieuwe videoclip

YAY: Ed Sheeran dropt een gloednieuwe videoclip

Kleine waarschuwing: het deuntje zit voor de rest van de avond in je hoofd.

Ed Sheeran
© Facebook Ed Sheeran

Joepie jee of beter gezegd ‘Bibia Be Ye Ye, want Ed Sheeran zwiert alweer een nieuwe videoclip online. Deze keer neemt hij zijn Afrikaanse hit onder handen, maar helaas is er wel één klein nadeel…

Onze dag krijgt een dikke tien op tien, want Ed Sheeran verrastte ons met nieuw materiaal. Op zijn Facebookpagina postte hij uit het niets de nieuwe videoclip van zijn nummer ‘Bibia Be Ye Ye‘. Kleine waarschuwing: het deuntje zit voor de rest van de avond in je hoofd.

Zonnig Afrika

Ed Sheeran wachtte speciaal tot de zomer om zijn videoclip voor ‘Bibia Be Ye Ye’ te lanceren. Samen met regisseur Gyo Gyimah maakte hij er opnieuw een pareltje van. De clip is al een tijdje geleden opgenomen, want de beelden zijn gemaakt tijdens Ed Sheerans verblijf in het zonnige Ghana. De zanger was diep onder de indruk van de Afrikaanse cultuur, muziek en het landschap, en daarom filmde hij alleen maar de bewoners van het land. Zo wanen wij ons ook heel eventjes op vakantie. Thanks, Ed! Helaas zien we alleen de achterkant van onze rosse god op het einde van de clip verschijnen.

Ed Sheeran stak een bijzondere boodschap in ‘Bibia Be Ye Ye’, wat letterlijk ‘Alles komt goed’ betekent. ‘Als de dingen niet goed gaan, hoef je je geen zorgen te maken, want alles komt altijd goed.’ Wijze woorden, Ed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.