Home celebs OH NO: Ed Sheeran raakte betrokken in een verkeersongeval

OH NO: Ed Sheeran raakte betrokken in een verkeersongeval

De zanger vreest voor zijn tournee...

Ed Sheeran
© Photo News

Wij schrokken ons een hoedje toen we de nieuwe foto van Ed Sheeran op Instagram zagen verschijnen. De zanger ligt namelijk met zijn ene arm in het gips en zijn andere arm moet worden ondersteund. Ai ai ai, toch. Veel beterschap, Eddie!

Ed Sheeran raakte betrokken bij een verkeersongeval. Dat spijtige nieuws laat de zanger zelf weten via Instagram. Ed was aan het fietsen toen hij plots werd aangereden door een auto. ‘Ik heb een klein fietsongeluk gehad en ik wacht momenteel op medisch advies‘, schrijft ons rosse idool op Instagram. ‘Dat advies kan gevolgen hebben voor mijn komende optredens.’ Ah ja, Ed creëert zijn muziek live op het podium en daar heeft hij beide armen voor nodig.

Shows annuleren?

Het ziet er dus naar uit dat Ed Sheeran enkele van zijn shows noodgedwongen zal moeten annuleren. Vanaf volgende week tourt Ed door Azië, dus het wordt nagelbijtend afwachten voor zijn fans aan de andere kant van de wereld. ‘Ik hou jullie op de hoogte’, schrijft Ed verder.

Wij wensen hem alvast veel beterschap en wachten al vol ongeduld op zijn optreden in Werchter. Tegen 1 juli 2018 zal hij wel opnieuw in topvorm zijn. Fingers crossed!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.