Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© getty

De Destiny's Child-zangeres koos voor de kleine spruit een naam die heel populair is in Vlaanderen.

Kelly Rowland (39) is bevallen van haar tweede kindje

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Kelly Rowland (39) zette vroeger het podium in vuur en vlam als lid van Destiny’s Child. De zangeres beviel vorige week van haar tweede kindje. Samen met haar man Tim Weatherspoon heeft ze al een zesjarig zoontje Titan Jewell.


Kelly Rowland is naast een steengoede zangeres ook een lieve mama. Samen met haar man Tim Weatherspoon heeft ze een zoontje van zes, Titan Jewell, die als we haar sociale media mogen geloven haar allerbeste vriend is. Smelt!

Populaire naam


Titan werd onlangs grote broer, want Kelly beviel op 21 januari van haar tweede kindje. Het is opnieuw een jongetje en dit keer koos het koppel voor een naam die in 2020 het populairst was voor jongens in Vlaanderen: Noah. De kleine spruit kreeg ook een tweede naam Jon. Kelly deelde het goede nieuws met de wereld met een superschattige foto van haar twee zoontjes op Instagram. We zien op het kiekje hoe grote broer Titan dolverliefd kijkt naar zijn kleine broertje.

‘Mijn man en ik hadden tijdens deze coronacrisis niet veel om handen in huis’, vertelde Kelly eerder over haar zwangerschap in PEOPLE. ‘We zijn gezegend met dit nieuwe leven en we zijn enorm enthousiast.’ Ze voegde nog wat extra info over het kleintje toe op Instagram. Zo woog Noah bij de geboorte 3,4 kilogram en was hij 48 centimeter groot.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '