Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© PHOTO NEWS

Hij treedt daarmee in de voetsporen van zijn bekende vader die 4 jaar geleden deelnam aan de plezantste quiz van het land.

ZIEN: deze bekende ‘zoon van’ waagt komend seizoen z’n kans in ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Laura Vansweevelt
Laura Vansweevelt Web- en reportagejournalist

Hoewel het nieuwe seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld‘ volgende maand al van start gaat, kenden we tot voor kort nog maar 6 deelnemers. Zopas werd een nieuwe naam onthuld: niemand minder van Viktor Verhulst (24) treedt straks in de voetsporen van vader Gert die in 2014 al eens deelnam. Maar zal hij het record van de Studio 100-baas kunnen verbreken?


Half oktober neemt Vlaanderen weer plaats in z’n zetel voor de plezantste quiz van het land. Intussen werd bevestigd dat voetballer Hans Vanaken, radiostem Peter Van de Veire, actrice Clara Cleymans, presentatrice Saartje VandendriesscheWouter Vandenhaute, ex-baas van Woestijnvis, en VTM-journaliste Julie Colpaert zich straks in de befaamde rode zeteltjes zullen vleien.

Zopas werd bekendgemaakt dat ook Viktor Verhulst, de 24-jarige zoon van Studio 100-baas Gert Verhulst, z’n kans zal wagen in het 16de (!) seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Maar zal hij het record van zijn vader kunnen verbreken?

Brons zoals papa?


Presentator Erik Van Looy wist papa Gert in 2014 te strikken voor een deelname op één voorwaarde: dat ze samen dronken zouden worden. Klein detail: Van Looy drinkt niet.

Verhulst senior stelde destijds niet teleur. Zo wist hij 11 afleveringen te overleven. Een record, want niemand deed het sinds de start van het programma in 2003 beter. Hoewel de ‘Gert Late Night’-presentator door mocht naar de 12de aflevering, kwam die er nooit door de start van de finaleweken. Uiteindelijk strandde Verhulst op de 3de plaats na winnaar Adil El Arbi en Bart De Pauw.

https://www.instagram.com/p/BA63sv_GMYK/?taken-by=viktorverhulst

Dat Van Looy Verhulst junior wist te overhalen om deel te nemen aan zijn quiz, is best opvallend. Viktor werkt net als zijn vader bij Studio 100, maar dan achter de schermen. Hij blijft naar eigen zeggen dan ook liever weg uit de spotlights. Momenteel maakt Viktor deel uit van het productieteam van zijn vaders show ‘Gert Late Night’ op VIER.

Nog meer televisienieuws: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '