Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Met wie ga jij kijken naar deze film van Jef Hoogmartens en Jonas Van Geel?

Bart ‘Randy Paret’ Hollanders krijgt hoofdrol in nieuwe Vlaamse film ‘IBIZA’

Het productiehuis Marmalade is on fire. Hun film ‘Alleen Eline‘ speelt momenteel in de cinemazalen, achter de schermen zijn ze druk bezig met de Disneymusical ‘The Little Mermaid‘ en alsof dat nog niet genoeg is, zijn ze nu ook nog eens gestart met de opnames van de film ‘IBIZA’.


Niemand minder dan Jef Hoogmartens en Jonas Van Geel kwamen met het idee voor een nieuwe Vlaamse film. Jef schreef het scenario en regisseur Dries Vos zette er zijn schouders onder. Zo werden de eerste stappen gezet naar wat uiteindelijk de film ‘IBIZA’ zou worden. Productiehuis Marmalade vloog naar Ibiza en samen met de cast en de crew zijn ze daar nu gestart met de eerste filmopnames.

Topcast


De hoofdrol wordt gespeeld door acteur Bart Hollanders, beter bekend als ‘callboy’ Randy Paret, maar de rest van de cast mag er ook wezen. Zo zullen onder andere Ella June HenrardLize FerynJeroen van DyckFrances Lefebure, Filip Peeters, Steve GeertsFlor DecleirMatthieu Sys en hiphopper Halve Neuro naast Bart schitteren.

‘In “IBIZA” krijgt hoofdpersonage Tom een aantal klappen te verwerken, waarna hij zijn leven helemaal omgooit. De boodschap van de film is voor mij duidelijk: carpe diem! Het is fantastisch om met deze ploeg opnames te maken op Ibiza. De beelden zijn ongelofelijk mooi’, vertelt Yoshi Aesaert, CEO van Marmalade.

Het verhaal


De film vertelt het verhaal van Tom Mertens (Bart Hollanders). Hij is een mislukte tv-presentator die zijn carrière en ook zijn leven maar niet op de rails krijgt. Niemand geeft om zijn saaie realityshow en zijn vrouw Sandra (Frances Lefebure) heeft het ook gehad met hem. Ze staat op het punt om hem te verlaten, maar dan verandert zijn leven compleet. Tom krijgt namelijk last minute een kans aangeboden om in Ibiza het live uitgezonden celebrityhuwelijk tussen beroemdheden Gilly (Lize Feryn) en Rikkert (Matthieu Sys) te presenteren.

Helaas slaat dan het noodlot toe. Tom krijgt te horen dat hij ongeneeslijk ziek is en niet lang meer te leven heeft. Vanaf dat moment gaat het van kwaad naar erger…

‘IBIZA’ zal in 2018 in de zalen verschijnen. Wij kijken er enorm naar uit!

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '