Home Lifestyle ZIEN: dit is de allereerste trailer van de Vlaamse Disneymusical ‘The Little...

ZIEN: dit is de allereerste trailer van de Vlaamse Disneymusical ‘The Little Mermaid’

Prins Erik en Ariël zien er alvast on fleek uit.

De Kleine Zeemeermin
© Marmalade

Het verhaal van Ariël in de wondere onderwaterwereld komt steeds dichterbij, want vanaf 13 december gaat de Disneymusical ‘The Little Mermaid’ van start. Ben je er nog niet helemaal uit of je gaat kijken? Dan kunnen deze eerste beelden je misschien wel overtuigen.

Vorig jaar schitterde Josje als Belle in de musical ‘Beauty and the Beast‘. Omdat deze musical zo’n succes werd, besloten ze bij productiehuis Marmalade om nog een musical op poten te zetten. Deze keer kozen ze voor het onderwaterverhaal van ‘The Little Mermaid‘. Marmalade maakte eerder al de topcast bekend en nu verwennen ze ons met de allereerste beelden. Yep, er hangt duidelijk magie tussen prins Erik en Ariël.

Ongezien spektakel

‘Net als vorig jaar wordt het een totaalspektakel’, vertelt Yoshi Aesaert, CEO en producer bij Marmalade. ‘De fans mogen een ongeziene show verwachten: het is een once in a lifetime experience die je zelfs niet in Londen of New York kan bekijken. Op het verhaal en de liedjes na is alles in een nieuw jasje gestoken. Letterlijk en figuurlijk.’

En dat nieuwe jasje ziet er bij musicalster Ianthe Tavernier en Juan Gerlo prachtig uit. Hoe Sebastiaan de krab en de gemene Ursula er zullen uitzien is nog een goed bewaard geheim.

1 / 3
Ianthe Tavernier als Ariël
Juan Gerlo als prins Erik
Ianthe Tavernier en<strong> </strong>Juan Gerlo
Ianthe Tavernier als Ariël
Ianthe Tavernier als Ariël

Juan Gerlo als prins Erik
Juan Gerlo als prins Erik

Ianthe Tavernier en<strong> </strong>Juan Gerlo
Ianthe Tavernier en Juan Gerlo

De musical van ‘The Little Mermaid’ gaat op 13 december in première in Flanders Expo in Gent. Ben je nu wel helemaal verkocht? Bestel dan hier je tickets.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.