Home celebs HOLA: Jo Hens kruipt in de huid van de boze wolf voor...

HOLA: Jo Hens kruipt in de huid van de boze wolf voor de musical ‘Roodkapje’

En jawel, hij ziet er beestig uit!

Jo Hens
© VTM

We kennen Jo Hens allemaal als Niko uit ‘Familie‘, maar binnenkort – lees: héél binnenkort – schittert hij als de boze wolf in de musical ‘Roodkapje‘. Yep, deze keer mag hij écht het beest uithangen op de set.

Jo Hens mag vanaf volgende week zijn acteer-, dans- en zangtalenten bovenhalen voor de musical ‘Roodkapje‘. De ‘Familie‘-acteur staat dan op de planken als de grote boze wolf die Roodkapje – gespeeld door ‘K3 zoekt K3‘-finaliste Lauren De Ruyck – de stuipen op het lijf mag jagen. En nu zijn korte kopje is bijgewerkt, gaat dat hem zeker lukken. Wat een beest! *knipoog*

Nieuw (rood) jasje

Het geliefde sprookje van de gebroeders Grimm krijgt een hedendaags jasje en komt vanaf volgende week opnieuw tot leven met enkele gloednieuwe personages. Creatievelingen Brigitte Derks, Chris Van Tongelen en Paul Vermeulen hebben er met hun nieuwe ideeën iets moois van gemaakt. Ja, dat lees je goed: Brigitte en Chris kunnen na hun scheiding nog perfect met elkaar samenwerken.

Naast Lauren De Ruyck en Jo Hens staat ook musicaltalent Deborah De Ridder op het podium. Zij vult de nieuwe rol van de goede fee in. Wij zijn alvast benieuwd naar hoe dat personage precies in het plaatje past.

'Kapje, moe, maar tevreden. 🌼

A post shared by Lauren De Ruyck (@laurenderuyck) on

Roodkapje!

A post shared by deborah de ridder (@deborahderidder) on

Wil jij genieten van deze sprookjesmusical? Ga dan snel naar de site van Music Hall en scoor je tickets. ‘Roodkapje’ is te zien in de Stadsschouwburg van Antwerpen, het Ethias Theater in Hasselt en het Capitole in Gent.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.